Απουσιάζει από την ταυτότητα του «Έθνους» ο Δημήτρης Μάρης

Από την ταυτότητα της εφημερίδας «Έθνος» απουσιάζει ο Δημήτρης Μάρης μετά την όξυνση στις σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα, το όνομα του κ. Μάρη σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου, δεν περιλαμβάνεται στην ταυτότητα της εφημερίδας.

Μέχρι και το φύλλο της Κυριακής, ο Δημήτρης Μάρης εμφανιζόταν στην ταυτότητα της 2ης σελίδας, πάνω από τον Γενικό Διευθυντή, Τραϊανό Παπαδημητρίου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από την ταυτότητα, παρά την απουσία Μάρη, στο δυναμικό παραμένουν οι δύο στενοί συνεργάτες του, Μάνος Μίχαλος

και Μάνος Χωριανόπουλος.

Σε περίπτωση που ο Δημήτρης Μάρης αναλάμβανε την ιδιοκτησία της εφημερίδας, η πλευρά του της Dimera είχε ζητήσει να καταβάλει ένα ποσό αποζημίωσης της τάξης των 4 εκατ. ευρώ είτε να αποχωρήσει με τους συνεργάτες του και να παραδώσει την ιδιοκτησία του Έθνους στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη.

Σε περίπτωση που η εφημερίδα περάσει πλήρως στον έλεγχο του ομογενή επιχειρηματία, τίποτα δεν θα αλλάξει στην έκδοση της εφημερίδας Έθνος, η οποία θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της. Μάλιστα, έχουν βρεθεί ήδη νέα γραφεία για τη στέγασή της.

Ωστόσο, οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπαγορεύουν πως στις εξελίξεις διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο τα τεκταινόμενα στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα