Η Γιαννακοπούλου ζήτησε συγγνώμη για τα «γαλλικά» στην Κεραμέως, αλλά «τα πήρε στο κρανίο» (video)

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν το πρόσωπο της ημέρας χθες, Τετάρτη (20/5), στη Βουλή, λόγω των «γαλλικών» της (σε τηλεφωνική της επικοινωνία με φιλικό της πρόσωπο) κατά της Νίκης Κεραμέως, τα οποία ακούστηκαν από το μικρόφωνο.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφού έδωσε εξηγήσεις από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το πρωί της Πέμπτης έκανε το ίδιο κι από τον τηλεοπτικό

σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταιριαστοι». Η Νάντια Γιαννακοπούλου ζήτησε συγγνώμη για το ύφος της, αλλά εξήγησε πως «τα πήρε στο κρανίο» με τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με το Μαράσλειο Διδασκαλείο, όπου φοιτεί το παιδί της.

«Ακόμα και εμείς, οι πολιτικοί, οι βουλευτές, είμαστε άνθρωποι. Είμαστε άνθρωποι που όταν συμβαίνουν παράλογα κι άδικα τσαντιζόμαστε, νευριάζουμε, εκνευριζόμαστε. Εγώ χθες ήταν μόλις που είχα πληροφορηθεί μια τελείως παράλογη κι άδικη ρύθμιση της κυρίας Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο. Αυτή είναι η αλήθεια. Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος, ναι, αλλά είναι δύο τα ζητήματα. Είναι το θέμα του ύφους και το θέμα της ουσίας. Τα είπα και στην κυρία Κεραμέως. Της είπα σε αυστηρό τόνο ότι με όλα αυτά που κάνει φαίνεται πολιτικά αναξιόπιστη», είπε μεταξύ άλλων και υποσχέθηκε ότι θα της πει και στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα