Η εξομολόγηση του Σάββα Πούμπουρα: Υπήρξαν στιγμές που έχασα το μέτρο. Ήταν δύσκολο

Ο Σάββας Πούμπουρας σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι υπήρξε περίοδος που έχασε το μέτρο και πέρασε δύσκολα ενώ εξήγησε γιατί απέχει από το star system.

Απέχεις συνειδητά από το star system, από το «σύστημα», όπως λέμε;
«Δεν θα έλεγα ότι απέχω. Απλά, ο στόχος μου είναι να μην υπερεκτίθεμαι. Από την άλλη, αν με καλέσουν σε ένα πάρτι, σε μια δουλειά που είναι σε κάποιο κοσμικό μέρος, εννοείται πως θα πάω. Δεν θα το αποφύγω. Θα πάρω τη γυναίκα μου και θα πάμε μαζί και θα περάσουμε υπέροχα. Θεωρώ ότι κρατάω καλά το μέτρο στη ζωή μου. Κι επίσης, θέλω να κρατάω ασφαλή την Αρετή από τα φώτα και την πολλή ή, μάλλον, την περιττή δημοσιότητα».

Έχασες ποτέ το μέτρο στη ζωή σου;
«Υπήρξαν στιγμές. Ήταν δύσκολο. Χάνεις εσένα και εξαρτάσαι από άλλα πράγματα. Και το να εξαρτάσαι από οτιδήποτε στη ζωή σου -αντικείμενα, ανθρώπους, φαγητό, υπερβολική έκθεση- είναι το χειρότερο. Μέσα από όλη αυτή την περίοδο, όμως, μαθαίνεις. Και μόνο εσύ μπορείς να ελέγξεις το τι γίνεται με σένα και τις εξωτερικές καταστάσεις. Ο τρόπος που νιώθεις, αντικατοπτρίζεται στη ζωή γύρω σου».

Θα σε πειράξει αν αύριο κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας και πρέπει να ασχοληθείς με κάτι άλλο στη ζωή σου;
«Όχι, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Το θέμα είναι αν κάτι τελειώνει ομαλά επειδή κλείνει ένας κύκλος ή σου κλείνουν τον διακόπτη ξαφνικά. Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω, έχω αλλάξει πάρα πολλές δουλειές – barman, receptionist, πωλητής, σερβιτόρος, dj. Γενικά, δεν τη φοβάμαι τη δουλειά. Βέβαια, μόνο όταν δοκιμάζεις πολλά πράγματα μπορείς να καταλάβεις τι πραγματικά σου αρέσει. Και η τηλεόραση είναι κάτι που με έχει κερδίσει», δήλωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα