Η εξαιρετικά ασθενής μνήμη του κ. Αγγελή

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η κατάθεση του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή, καθώς σ’ αυτήν υπήρξαν αντικρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις

Μέλη της Επιτροπής από την Αντιπολίτευση κάνουν λόγο για αντιφάσεις, αμηχανία σε ερωτήσεις και αλλοπρόσαλλες δηλώσεις, που όλες είχαν ως μόνιμο στόχο την Εισαγγελέα Διαφθοράς και τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλο.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της τακτικής ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στην Επιτροπή της Βουλής,

όταν σύμφωνα με πληροφορίες και αφού ο Γ. Αγγελής είχε εξαντλήσει τις συνεχείς κατηγορίες για την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, ρωτήθηκε τι έκανε μετά την επιστροφή του από τη συνάντηση της Βιέννης, όπου το FBI του έδωσε λογαριασμού Έλληνα πολιτικού, όπως ο ίδιος ομολόγησε, παραπέμποντας μάλιστα στην αναφορά του στον Άρειο Πάγο στην οποία κατονόμαζε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν, εφόσον -όπως ο ίδιος λέει- είχε διαπιστώσει ότι η Ελένη Τουλουπάκη τα έκανε τα πάντα λάθος, αν ο ίδιος ως μέλος της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος είχε τουλάχιστον ενημερώσει την πρόεδρο της Αρχής, Άννα Ζαΐρη, προκειμένου να γίνουν οι οφειλόμενες έρευνες, ο κ. Αγγελής φέρεται να έδωσε την εξής αφοπλιστική απάντηση: «Ίσως και να το ξέχασα»!

Πηγή: Η εξαιρετικά ασθενής μνήμη του κ. Αγγελή - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα