Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Altsantiri.gr: Το Dancing είναι πολύ πιο δύσκολο από το survivor (video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι μία από τους 16 παίκτες που θα χορέψουν στο «Dancing with the stars 6».

Η όμορφη αθλητικογράφος μίλησε στην κάμερα του Altsantiri.gr για το σόου χορού, το survivor 2 και για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μετά το survivor στο «Dancing with the stars» πώς είναι αυτή η εμπειρία;

«Πολύ διαφορετική, πολύ πρωτόγνωρη για

εμένα, πολύ δύσκολη. Έχουν ήδη αρχίσει οι μελανιές και τα πιασίματα αλλά είναι μία φανταστική εμπειρία.

Πιο δύσκολο το Dancing από το survivor;

«Πολύ πιο δύσκολο. Το survivor για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο από αυτό που έχω κληθεί να κάνω τώρα. Εντάξει…ελπίζω να τα καταφέρω».

Είσαι έτοιμη για την πρεμιέρα;

«Όχι δεν είμαι καθόλου έτοιμη. Χορογραφικά είμαι έτοιμη, έχει ολοκληρωθεί, έχει βγει…το θέμα είναι να διαχειριστώ το άγχος μου. Να είναι δημιουργικό και να ξεπεράσω τη φοβία μου να χορέψω μπροστά σε κοινό».

Φέτος σε βλέπουμε σε έναν άλλο ρόλο αυτό της συμπαρουσιάστριας σε μια εκπομπή ψυχαγωγική. Σε είχαμε συνδυάσει μέχρι τώρα με το αθλητικό κομμάτι. Πώς είναι αυτή η αλλαγή;

«Γενικότερα αυτή η χρονιά είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη και ένας διαφορετικός ρόλος στο Εδώ survivor μαζί με την Ντορέττα και τον Κωνσταντίνο. 13 χρόνια είχα μάθει να λέω τα αθλητικά. Βέβαια τώρα είμαι σε ένα προϊόν και το έχω ζήσει για έξι μήνες στο πετσί μου αλλά ο χώρος της ψυχαγωγίας είναι πολύ διαφορετικός. Θέλω ακόμα να εξοικειωθώ με αυτό γιατί ο Ντορέττα και ο Κωνσταντίνος έχουν συνυπάρξει και έχουν μια πάρα πολύ καλή χημεία. Η αλήθεια είναι πως με βοηθάνε όλα τα παιδιά και η ομάδα της εκπομπής. Θα λυθώ κι άλλο γιατί χρειάζεται να λυθώ περισσότερο αλλά είναι πολύ όμορφο που έχει μπει στη ζωή μου ξαφνικά».

Πώς είναι να είστε με τον Κωνσταντίνο μαζί στην εκπομπή;

«Το να είμαι τώρα με τον Κωνσταντίνο στην ίδια εκπομπή είναι ωραίο γιατί ο ένας ξέρει τον άλλον και το καλό είναι ότι τουλάχιστον τον βλέπω στην εκπομπή γιατί τις υπόλοιπες ώρες έχω πρόβες. Με παίρνει με ρωτάει πού είμαι και μου λέει “πάλι πρόβα;”. Κάνω κάτι εξάωρες πρόβες και δεν προλαβαίνω να τον δω σπίτι. Το καλό είναι ότι τον βλέπω στο κανάλι. Μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και δουλεύουμε μαζί».

Θα σε δούμε και σε παρουσίαση μιας εκπομπής πιο lifestyle; Σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο στο μέλλον;

«Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω αν θα με δείτε κάπου αλλού. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι μου αρέσει να δοκιμάζομαι, να ρισκάρω και να κάνω πράγματα που δεν έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Ελπίζω τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα και γιατί όχι θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι άλλο το οποίο πάντα θα ταιριάζει σε μένα».

Οι εντυπώσεις από το survivor 2;

«Είναι ωραίο, είναι διαφορετικό από το δικό μας. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε αποτελέσματα και προγνωστικά. Θεωρώ ότι είναι ένα προϊόν που έχει αγαπήσει ο κόσμος και ότι θα πάει καλά».

Η πρεμιέρα του Dancing είναι την Παρασκευή. Θα σε δούμε σε σέξι χορογραφία;

«Η πρώτη μου χορογραφία μπορώ να πω έχει σέξι στοιχεία, έχει πόνο, θεατρικότητα, κάτι που δεν ξέρω να κάνω, ρομαντισμό, έκρηξη, συναίσθημα κι όλα αυτά πρέπει να τα κάνω…Περιμένω να δω πώς θα τα πάω, έχω άγχος αλλά όλα θα πάνε τέλεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα