Η Μπακοδήμου παίρνει θέση στην κόντρα Καπουτζίδη – Ουγγαρέζου: Το ότι πήρε έναν συνάδελφο… (video)

Ξεκάθαρη τοποθέτηση στο ζήτημα που έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόου μπιζ αλλά και ευρύτερα, καθώς θίγει ένα πολύ βαθύ κοινωνικό ζήτημα, σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης περί bullying και τις μετέπειτα αντιδράσεις από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Τίνα Μεσαροπούλου, πήρε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ερωτήθηκε σχετικά, απαντώντας όμως πολύ πιο «βαθιά» αναφορικά με την εξάπλωση της ακροδεξιάς σε όλο τον κόσμο και το πώς κάτι τέτοιο θίγει βασικά ατομικά δικαιώματα.

Αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός

άνθρωπος, έχει τρομερή αίσθηση δικαίου, αισθάνεται κάθε φορά ότι θέλει να τοποθετηθεί για μία κοινωνία καλύτερη. Νομίζω είναι σπουδαίος. Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν. Να επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018. Νομίζω ότι γυρνάμε σε έναν νεοσυντηρητισμός και αν θέλετε να το πάμε και πιο σοβαρά, όσο έχουν πολύ υψηλές θέσεις ακροδεξιοί ηγέτες, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ περίπλοκα για δεδομένα δικαιώματα. Αυτή τη στιγμή λοιπόν πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την κίνηση του Γιώργου Καπουτζίδη να παρέμβει σχετικά με την επίμαχη εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, είπε χαρακτηριστικά: Είπε ο Γιώργος, και καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι, ότι ενοχλήθηκε που την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying, να έχουν καλεσμένο σε μία εκπομπή έναν άνθρωπο που συχνά κάνει bullying, είναι ομοφοβικός, το ξέρουμε όλοι. Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό, γιατί και εγώ θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το έκανα. Για το ότι το έκανε, του βγάζω το καπέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα