Γυναίκα διαιτητής μπήκε στο «Survivor» – Θα πέσουν… βροχή οι κόκκινες κάρτες

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον απέκτησε ήδη το Survivor «3», ειδικά εάν οι παίκτες κληθούν να αγωνιστούν και στο ποδόσφαιρο. Ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τους συμμετέχοντες από τη νέα… έκδοση του παιχνιδιού επιβίωσης και όπως αποκαλύφθηκε θα πάρει μέρος μία όμορφη κοπέλα από τη Λαμία, που είναι διαιτητής στο ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται, μάλιστα, με το σήμα της «FIFA».

Πρόκειται για την 27χρονη Δήμητρα (Ντέμη) Τσαγανού, που είναι, επίσης, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας. Η ίδια δηλώνει

πως είναι και πολύ καλή αθλήτρια στίβου, μαχήτρια και καλό κορίτσι.

Ας δούμε τι έγραψε το site lamiasport.gr για τη Δήμητρα (Ντέμη) Τσαγανού, που ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να μάθουμε ποια είναι η όμορφη παίκτρια:

«Η Ντέμη Τσαγανού είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Λαμία. Επαγγελματικά μοιράζει κόκκινες κάρτες, αφού είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ έχει τελειώσει και σχολή Φυσικοθεραπείας. Ο δυναμικός της χαρακτήρας και το «τσαγανό» που την χαρακτηρίζουν πιστεύει ότι θα τη βοηθήσουν να ξεχωρίσει στο παιχνίδι…

Ο συναγωνισμός φέτος ήταν πολύ δυνατός, αφού οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 70.000 και όπως λέει Τανιμανίδης η παραγωγή επέλεξε τους κορυφαίους: «”Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των κάστινγκ για το φετινό Survivor! Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα, αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα -Τουρκία! Η Ντέμη έχει καταγωγή από το Ζηλευτό Λαμίας, από την πλευρά του πατέρα της, και από το Λιανοκλάδι Λαμίας, από την πλευρά της μητέρας της”».

Δείτε φωτογραφίες από την διαιτητή της ΕΠΣ Βοιωτίας, μέσω του athensmagazine.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα