Έρχεται και ο Ντοναρούμα για τον Ολυμπιακό

Τα τελευταία εμπόδια με τη Μίλαν φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και ο Αντόνιο Ντοναρούμα έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην Ιταλία επιμένουν για την δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον 29χρονο πορτιέρο και οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι τα τελευταία εμπόδια ξεπερνιούνται.

Gianluca Di Marzio: Pomimo urazu Pepe Reiny, Antonio

Donnarumma powinien zimą odejść z Milanu na rzecz Olympiakosu. Włoch powinien zmienić otoczenie po meczu z Napoli w Pucharze Włoch.#AntonioDonnarumma #ACMilan #Olympiacos pic.twitter.com/u2kfASr11Y

— ACMilan24.com (@ACMilan24com) 25 Ιανουαρίου 2019

Ο τραυματισμός του Πέπε Ρέινα (ρεζέρβα του Τζίτζιο Ντοναρούμα) στους «ροσονέρι» είχε φρενάρει τις εξελίξεις, ωστόσο η επιστροφή του Ισπανού φαίνεται πως ξεμπλοκάρει τα πράγματα.

Η Μίλαν τόνισε στους Πειραιώτες ότι… χρειάζεται τον ιταλό τερματοφύλακα μέχρι την Τρίτη που υπάρχει ο προημιτελικός με την Νάπολι για το Κύπελλο Ιταλία και στην συνέχεια είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με την μορφή του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν όλα πάνε φυσιολογικά, ο 28χρονος τερματοφύλακας αναμένεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη και μετά, με τον Ολυμπιακό να γίνεται ο δεύτερος σταθμός του στην χώρα μας μετά τον Αστέρα Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα