Γνωστός επιχειρηματίας ο 32χρονος που πέθανε στη Συγγρού – Το αντίο από φίλους (εικόνες)

Άφησε την τελευταία του πνοή στο τραγικό τροχαίο της Τετάρτης στη Λεωφόρο ΣυγγρούΟ άτυχος Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του γνωστό και κομμωτήριο στη Νέα ΣμύρνηΣυγκλονίζει το αντίο από τους φίλους και την αγαπημένη του

Γνωστός επιχειρηματίας στη Νέα Σμύρνη, πετυχημένος κομμωτής αλλά και αρραβωνιασμένος με μία γυναίκα που τον λάτρευε ήταν ο 32χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή στο τραγικό τροχαίο της Τετάρτης στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα

με την τροχαία, το αυτοκίνητο που κινούνταν προς την Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε επάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα, ενώ στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού.

Ο άτυχος Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του το γνωστό μεζεδοπωλείο «Βασιλικός και Μέλι» σε συνεργασία με την αρραβωνιαστικιά του, ενώ ήταν και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου «Black & White Hair Studio».

Μάλιστα για δύο χρόνια συνεργαζόταν και με τον ANT1 καθώς δούλευε ως κομμωτής για τη σειρά «Ταμάμ».

«Σε αυτό το νεοκλασικό των 250τμ στην συμβολή των οδων Μαυροματαιων & Κοδριγκτωνος βρισκόμουν κάθε μεσημέρι με τα γυρίσματα της σειράς Ταμαμ επί δυο χρόνια. Τρίτο δεν θα υπάρχει αλλά θα υπάρχει μια νέα σειρά στον Αντ1 από Σεπτέμβριο, και όπως πάντα θα ενημερωθείτε πρώτοι από τον κομμωτή της αγάπης και του έρωτα», είχε γράψει τότε.

Το χρονικό του τροχαίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Γιώργος είχε ξεκινήσει περίπου στις 11:30 από την Νέα Σμύρνη για ένα προσωπικό του ραντεβού.

Κατευθυνόμενος στο ρεύμα προς Αθήνα επί της λεωφόρου Συγγρού για άγνωστό ακόμα λόγο που ερευνά η τροχαία Καλλιθέας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όμως η πορεία του Ι.Χ δεν σταμάτησε στην σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων, το όχημα του άτυχου οδηγού ανεξέλεγκτο πια καρφώθηκε με την πλαϊνή πλευρά, από την θέση του οδηγού, σε κολόνα φωτισμού.

Αμέσως ο κόσμος κάλεσε βοήθεια και έσπευσε να δει τι συμβαίνει ώστε να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να απεγκλωβίσει τον 32χρονο νέο ο οποίος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα περιπολικά, ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον οδηγό του οχήματος.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με γερανό

Διενέργεια για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

Το τελευταίο αντίο από τους φίλους του

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι του, οι οποίοι από τη Τετάρτη το βράδυ έχουν «κατακλύσει» το facebook του με μηνύματα αγάπης και σπαραγμού για τον άδικο χαμό του.

«Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο! Δεν χωράει στο μυαλό μου πού δεν θα υπάρξεις πια εδώ κάτω. Έχω χιλιάδες λέξεις να γράφω, δεν έρχονται……κλαίει η καρδιά μου.
Τα συλλυπητήριαλλυπητήρια στην Ολγα, οικογένεια του, φίλους, γνωστούς»

«Έχω πάθει σοκ ! Τόσο καλός τόσο φιλόζωος τόσο ερωτευμένος τόσο ξεχωριστός τόσο χαμογελαστός τόσο έξω καρδιά μάλλον κάποιος μου κάνει φάρσα κουράγιο στο κορίτσι σου στην οικογένεια ! Δεν μπορώ να πιστέψω τι γράψω ! Καλό παράδεισο»

«Φιλαράκι καλό παράδεισο να’χεις και να κάνεις πιά κάποιον Άλλον να γελάει με τα αστεία και τις φάρσες σου. Μέχρι το «επόμενο» κούρεμα…μέχρι τα «επόμενα» αστεία…θα λείψεις σε πολλούς…Αντίο φίλε μου».

«Δεν υπάρχουν Λόγια Δεν Υπάρχουν Λέξεις Να Περιγράψουν Τον Απερίγραπτο Χαρακτήρα Σου Το Χιούμορ Σου Το Ταλέντο Σου Ξέρω Ότι Άγγελοι Με Μακριά Μαλλιά ζήλεψαν Τις «Κομμώσεις» Σου «Βαρεθήκαν» Το νέκταρ και την Αμβροσία Και Θέλαν γευφτουν Από Τις Γεύσεις Σου Σήμερα Έχει Party Γιώργο στον παράδεισο Και Το Οργάνωσες Εσύ Ο Κομμωτής Της Καρδίας μας ο Άνθρωπος Όπου «οργάνωνε» Τα Καλύτερα Happenig Καλή Αντάμωση Σειρά μας φίλε Μας Άνθρωπε Μας Καλή Αντάμωση φίλε Μας», είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα που του έχουν αφήσει οι φίλοι του.

Το προφίλ του στο facebook έχει πλέον αλλάξει και έχει μετατραπεί «στην μνήμη του Γιώργου Πανάγου», για να μπορούν οι αγαπημένοι του να του αφήσουν ένα τελευταίο αντίο.

Η τραγική φιγούρα της αρραβωνιαστικιάς του

Συγκλονίζουν και τα λόγια της αρραβωνιαστικιάς του, Όλγας, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένοι από το καλοκαίρι του 2016.

«Γιώργος Πανάγος ψυχή μου λατρεία μου αγάπη μου γιατί μου το έκανες αυτό;;; πες μου ότι είναι μια ακόμα φάρσα σου και θες να μας κάνεις όλους να γελάσουμε… κλαίει η ψυχή μας όμως!!! Με άφησες μόνη Άγγελε μου γιατί;;; δεν πρόλαβα να σε χορτάσω καρδιά μου»!!

Keywords
Τυχαία Θέματα