Γνωστός Έλληνας συγκλονίζει: Η αυτοκτονία της συζύγου μου με συντάραξε

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ αναφέρθηκε στην αυτοκτονία της συζύγου.
Ένα γεγονός που τον «στιγμάτισε» και μέχρι σήμερα το «κουβαλάει» μέσα του.

Ποιος έκανε αυτή την εξομολόγηση;

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολλάτο που μίλησε ακόμα και για τον γιο του που είναι αυτιστικός.

Έξω από το σπίτι σας έχετε αναρτήσει, από το μπαλκόνι, μια αφίσα του Ταγίπ Ερντογάν, γιατί;

Δεν είναι τρελός, ο Ερντογάν, εμείς είμαστε προδότες. Η πολιτική ηγεσία, αυτή που είναι τώρα στο Κοινοβούλιο, συν τους Γερμανούς, είναι προδότες. Έπρεπε να τους περάσουνε από στρατοδικείο. Πρέπει να εξεγερθούμε,

ο πολιτικός κόσμος πρέπει να φύγει από τη μέση, όλοι σπίτι τους. θα πάω στα σπίτια να χτυπάω κλοτσιές στις πόρτες να ξυπνήσουν. Πρέπει να χτυπήσουν οι καμπάνες.

Τα πιστεύω σας τα υπερασπίζεστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Και τώρα έχω πάθος, δεν φοβήθηκα τότε που ήμουν νέος, τώρα θα φοβηθώ; Τώρα, μήπως ξέρω πόσα χρόνια μου μένουν; Τώρα πια δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε παλιά, γιατί είχα μια μάνα που μου έλεγε: «Εσύ δεν μπορεί να φοβάσαι. Είσαι γιος του έρωτα, είσαι γιος του Κολλάτου, δεν φοβάσαι τίποτα». Ο πατέρας μου πολεμούσε όρθιος, σκοτώθηκε νέος, 27 χρονών, και ήμουν 7 χρονών. Τώρα είμαι 79 και 8 μήνες. Με κάνει ευτυχισμένο το ότι περπατάω στο δρόμο και ο κόσμος μου λέει όμορφα λόγια.

Τι ήταν εκείνο που συντάραξε πραγματικά τη ζωή σας;

Η αυτοκτονία της γυναίκας μου και ο γιος μου ο Άλκης, ο οποίος είναι 40 ετών τώρα και δεν ξέρω τι να τον κάνω όταν «φύγω», αυτό με απασχολεί. Ποτέ δεν είπα στην Αρλέτα ότι έχει την ευθύνη του παιδιού. Και ο άντρας και η γυναίκα έχουν την ίδια ευθύνη, όποιος αντέχει περισσότερο. Αυτοκτόνησε… δεν άντεχε το παιδί, είχε φύγει από πριν και μετά είχε ενοχές. Της είχα πει να μην έχει ενοχές, εγώ είμαι πιο γαϊδούρι, αντέχω περισσότερο. Δεν κατηγόρησα ποτέ την Αρλέτα. Ακόμα πονάμε όλοι για την απώλεια της.

Πηγή: Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα