Γλέζος: Θα τα ξεπεράσουμε όλα – Η ΛΑΕ θα βοηθήσει τον αγώνα

Κατά την κοπή της πίτας της Λαϊκής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη, ο Μανώλης Γλέζος τόνισε: «όλα θα τα ξεπεράσουμε πιστεύω και μια από τις δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, πιστεύω ότι είναι η ΛΑΕ», και ευχήθηκε καλή πορεία.

«Εύχομαι το ΛΑΕ να πάει μπροστά. Το ΛΑΕ, ως ενότητα των δυνάμεων εκείνων που επιδιώκουν να βγούμε από την κρίση, που επιδιώκουν να πάει η χώρα μπροστά. Το πιστεύω ότι κάποτε θα πάει, αυτά που περνάμε τώρα είναι, πώς να

πούμε, μικροπράγματα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει η χώρα…δεν είναι τίποτε…η εμπειρία μου, δηλαδή, μη το ξεχνάτε, είμαι ενενήντα έξι χρονών και έξι μηνών. Ενενήντα έξι χρόνων και έξι μηνών» είπε χαμογελώντας ο Μανώλης Γλέζος.

Στην εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος θα έπαιρνε μέρος σε εξόρμηση της ΛΑΕ για διανομή εντύπων κατά του πολυνομοσχεδίου, όμως η πτήση του ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και θα έρθει οδικώς από την Αθήνα το Σάββατο για μια προγραμματισμένη για το απόγευμα παρουσίαση βιβλίου. Η παρουσία του Μανώλη Γλέζου και της συζύγου του, εξέπληξε ευχάριστα τα τοπικά στελέχη, και ο ίδιος τους εξήγησε τι τον χωρίζει και τι τον ενώνει με τη ΛΑΕ.

«Με το ΛΑΕ βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει; Μας ενώνει το γεγονός, ότι η πρώτη επίθεση με χημικά έγινε στη Ραμάλα σε μένα και στον Λαφαζάνη. Αυτό δε μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό είναι αυτό που μας συνδέει. Τι μας χωρίζει; Αυτό που λέτε περί χρήματος ελληνικού κ.τ.λ. Αλλά, ας το αφήσουμε αυτό….Λησμονώ τη διαφορά μας για το… χρήμα και θυμάμαι το πρώτο».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα