Μαρτυρία κυνηγών ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης (video)

Κυνηγοί υποστηρίζουν πως είχαν δώσει ραντεβού στο μοιραίο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονηΔεν είδαν, όπως λένε, μέχρι τις 4 το απόγευμα της ημέρας εξαφάνισης της, το χρυσαφί Ford KaΤο είδαν την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, όταν εντοπίστηκεΜυστήριο με λεκάνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της άτυχης ΕιρήνηςΝέα ερωτηματικάΚατέθεσε για τρίτη φορά ο γιατρός φίλος της Ειρήνης

Νέα διάσταση στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 44χρονης Ειρήνης, μητέρας τριών παιδιών, δίνει η μαρτυρία δύο κυνηγών που έτυχε να συναντηθούν

στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Οι δύο κυνηγοί έδωσαν ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ένας κυνηγός βρισκόταν στο σημείο από τις 15:30 έως και τις 16:00. Όπως αποκαλύπτουν, μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της μοιραίας ημέρας, που ήταν στο σημείο, δεν είχε εμφανιστεί το χρυσαφί Ford Ka, που λίγες στιγμές νωρίτερα είχε “συλληφθεί” από κάμερες ασφαλείας να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τη συγκεκριμένη παραλία.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη 44χρονη – Στο φως νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονηςΝέα ερωτηματικά (video)

Όπως είπε ο κυνηγός, μιλώντας στην εκπομπή “Τατιάνα Live” του τηλεοπτικού σταθμού Epslon, το μισάωρο που βρέθηκε στο εν λόγω σημείο δεν φάνηκε το όχημα της 44χρονης και πρόσθεσε πως είχε παρατηρήσει αρκετά το σημείο καθώς ήταν μόνος του και περίμενε.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα Sinidisi.gr, πήγαινε συχνά στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά δεν έχει ξαναδεί ποτέ, το χρυσαφί Ford. Ωστόσο, το είδε την επόμενη ημέρα, την Κυριακή. Όπως ισχυρίστηκε, πλησίασε το αυτοκίνητο (σε απόσταση περίπου 10 μέτρων) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε).

Η μπλε λεκάνη στο κάθισμα του συνοδηγού

Σύμφωνα με το LiveNews του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης, εντοπίστηκε μία μπλε λεκάνη. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή, ο ιατροδικαστής δεν άφησε τους αστυνομικούς να το πάρουν. Αντίθετα, το έστειλε για τοξικολογική εξέταση στα εργαστήρια της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Βρήκαν άγνωστη ουσία στον λαιμό της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία

Η συγκεκριμένη λεκάνη κίνησε υποψίες στον ιατροδικαστή που υπέθεσε πως πιθανότατα πριν προκληθεί η φωτιά στο αυτοκίνητο, η 44χρονη γυναίκα ήπιε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένα «κοκτέιλ» φυτοφαρμάκων.

Σύμφωνα με το LiveNews, ο ιατροδικαστής, παρακαλεί με έγγραφο του μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη να έχει τα αποτελέσματα στα χέρια του για το περιεχόμενο της μπλε λεκάνης.

Κατέθεσε για τρίτη φορά ο γιατρός φίλος της Ειρήνης

Με ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς κινούν την υπόθεση οι αρχές, την ώρα που οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται πως δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το κινητό της 44χρονης, το οποίο είχε μαζί της όταν εξαφανίστηκε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, μίλησε μέσω αυτού του κινητού με την κόρη της. Τότε, η άτυχη Ειρήνη της είπε πως δεν θα αργήσει να γυρίσει.

Μάλιστα, κλήθηκε για τρίτη φορά να καταθέσει ο γιατρός φίλος της 44χρονης ενώ, αυτή τη φορά, κατέθεσε και ένα πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον.



Πηγή: Sinidisi.gr, Epsilon

Βίντεο: Epsilon

Keywords
Τυχαία Θέματα