Γλέντι αρραβώνων Ρομά εν μέσω πανδημίας – «Συγγνώμη, μέσα σε 15 λεπτά αποφάσισαν να κλεφτούν» (video)

Συγγνώμη για το γλέντι που έστησαν την περασμένη Δευτέρα εν μέσω πανδημίας στον οικισμό Ρομά του Αλάν Κογιού, στην Κομοτηνή, ζήτησε ο Γιάννης Δημόπουλος. Ο πατέρας που είδε τον αρραβώνα του γιου του να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο, καθώς «έσπασε» την καραντίνα μίλησε για λάθος που προέκυψε αυθόρμητα και από χαρά.

Όπως είπε, ο αρραβώνας έγινε μέσα σε 15 λεπτά και το γλέντι κράτησε συνολικά 35, προτού

διαλυθεί από τον δήμαρχο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε 15-20 λεπτά. Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ”μπαμπά, θα κλέψω την αρραβωνιαστικιά μου” και έτσι κάναμε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ζήτησα συγγνώμη από τον δήμαρχο και τους συμπολίτες και ξαναζητάω συγγνώμη. Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση που γιγαντώθηκε από τα κανάλια. Σε 30 λεπτά τελείωσε όλο το πανηγύρι, 15 λεπτά που ζητήσαμε την κοπέλα και άλλα 20 λεπτά που κράτησε το γλέντι. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, όμως δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τη χαρά μας, τι να κάνουμε;», δήλωσε ο Γιάννης Δημόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Maron News.

«Με πήραν τηλέφωνο μέχρι και από το Ντουμπάι και μου είπαν ”τι έκανες, ρε τρελέ;”» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι «θα κλείσουμε ένα γήπεδο για τον γάμο, αλλά μετά τον κορονοϊό».

(Με πληροφορίες από Maron News)

Πηγή: Γλέντι αρραβώνων Ρομά εν μέσω πανδημίας – «Συγγνώμη, μέσα σε 15 λεπτά αποφάσισαν να κλεφτούν» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα