«Γιούνκερ, η απάντηση στη μιζέρια και καταστροφολογία της ΝΔ»

Ο ίδιος ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε στην «ηράκλεια» προσπάθεια που έχει καταβάλει η Ελλάδα προκειμένου να βγει από τη μακρόχρονη περίοδο επιτροπείας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης βρήκε ιδανική απάντηση για τη Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας τα όσα επαινετικά είπε για την ελληνική κυβέρνηση στην τελευταία του ομιλία ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

σχολίασε όλο νόημα στο twitter πως «δίνει αποστομωτική απάντηση στην μίζερη καταστροφολογία της ΝΔ κ την αντιΣυριζα εμμονή της ευρωπαϊκής δεξιάς κ της Ακροδεξιάς».

Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι ο Γιούνκερ ανήκει στην ίδια ευρωομάδα με τη Νέα Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η συνέχεια της απάντησης ήταν αρκετά «αιχμηρή» απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ανήκει στο ΕΛΚ, αλλά είναι, πάνω από όλα, ένας ευρωπαίος δημοκράτης.

Ο Γιούνκερ υπογραμμίζει τα θετικά βήματα της Ελλάδας και την έξοδο από τα μνημόνια. Δίνει αποστομωτική απάντηση στην μίζερη καταστροφολογία της ΝΔ κ την αντιΣυριζα εμμονή της ευρωπαϊκής δεξιάς κ της Ακροδεξιάς. Ανήκει στο ΕΛΚ, αλλά είναι, πάνω από όλα, ένας ευρωπαίος δημοκράτης. https://t.co/y1tR95uvXf

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 12 Σεπτεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα