Γιώργος Τσαλίκης: Το ποστ με ευχές για τη νέα κυβέρνηση και η «επίθεση» που δέχτηκε από τους followers του

Ο Γιώργος Τσαλίκης πόσταρε φωτογραφίες στα social media από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αγκαλιάζετε με τα παιδιά του και έγραψε δύο λόγια στέλνοντας τις ευχές του στη νέα κυβέρνηση.

«Εγώ στη σημερινή ορκωμοσία του @kyriakos_ στέκομαι σε αυτή τη συγκινητική στιγμή που ο άνθρωπος , ο πατέρας αγκαλιάζει τα παιδιά του που κι αυτά ανταποδίδουν με ζεστασιά , σεβασμό και συγκίνηση..

Εύχομαι αυτή την αγκαλιά να κάνει ο καινούργιος πρωθυπουργός

σε όλα τα νέα παιδιά της χώρας και να τα δει όπως βλέπει τα παιδιά του.

Εύχομαι 4 δημιουργικά και όμορφα χρόνια για την πολύπαθη χώρα μας και τον πολύπαθο λαό μας.

Ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση αυτό πρέπει να ευχόμαστε όλοι! Δεν είναι πολιτική στάση αυτό το ποστ.. είναι ανθρώπινη ..Δεν υπάρχουν περιθώρια. Το κατάλαβα πολύ καλά στην επαφή μου με τον κόσμο στο Περιστέρι μας .. Αφού εκεί γίνεται έργο, αφού εκεί είμαστε όλοι ενωμένοι χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς, μπορεί να γίνει παντού!

Όσοι έχουμε παιδιά ξέρουμε την αγωνία . Το αύριο μας θέλει ενωμένους ..

Όλα να πάνε καλά !!

Καλή εβδομάδα».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι όμως δεν είχαν την ίδια άποψη και ξέσπασαν με σχόλια κάτω από το ποστ του.

«Λυπάμαι που ένας καλλιτέχνης υποστηρίζει μια οικογένεια που κατάκλεψε το ελληνικό κράτος κ ζει εις βάρος μας τοσαααα χρονια κ θέλει κ άλλο κ άλλο!!!!!!Ποια παιδιά να αγκαλιάσει ο Μητσοτάκης;;;;; μόνο αηδία για όλη αυτή την παρωδία π ο ελληνικός λαός χειροκροτεί!!!!!!!!!Αηδία για κάθε ποστ π χαίρεται για αυτό το αίσχος π εσύ ονομάζεις ανθρωπιά..ας ανοίξουμε κ κανένα βιβλίο κάποια στιγμή…», έγραψε κάποιος από τους followers του.

«Και πού είναι οι άνθρωποι στο “ανθρώπινο ” ποστ;; ! Και ας “μη στέκεσαι πολιτικά” κύριε Τσαλίκη καλό είναι να συγκινηθούμε με καμία οικογένεια που αυτοί εδώ της πήραν το σπίτι η έψαχνε στα σκουπίδια μέχρι πριν λίγα χρόνια για να φάει … Υπάρχουν οικογένειες να άμα θες να συγκινηθείς…», σχολίασε κάποιος άλλος.

Με διαδικτυακή του φίλη να τον ρωτάει: «Ωραία τα λέτε κύριε Τσαλικη αλλά πάντα έτσι ξεκινάμε σε κάθε νέα τετραετία κ μετά κλαίμε όλοι μαζί! Πώς περιμένετε ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του να καταλάβει τον απλό ελληνικό λαό που μοχθεί κάθε μέρα για την οικογένεια του κ το μεροκάματο;».

«Τι ακριβώς καλό βλέπεις σε αυτή την τοποθέτηση σου; Τι καλό θεωρείς πως θα φέρει στην χώρα; Τις αναγγελίες που έχει προκηρύξει είναι πραγματικά απάνθρωπες για τον απλό εργαζόμενο. Αλλά προφανώς δεν σε νοιάζει το μέλλον αυτής της χώρας. Δεν ανήκω σε κάποια πολιτική παράταξη όπως πιθανόν να περνά από το νού σου..είμαι ένας άνθρωπος που η ίδια μου η χώρα με ανάγκασε το 2011 να μεταναστεύσω να αναζητήσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία σε άλλη χώρα..ξεχνάς τα κοινωνικά συσσίτια στο κέντρο της Αθήνας; Εγώ τα παρακολουθούσα απο μακριά και θλιβόμουν..εσύ αγαπητέ μου που τα ζούσες…τα ξέχασες;;;; Σε αυτό το επίπεδο θα ξαναφτάσει η χώρα μας!!!! Γιατί το συμφέρον υπερτερεί πάντα!!!! Λυπάμαι για την στάση σου!!!!», έγραψε μία άλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα