Αγκαλιές, φιλιά, αποχαιρετισμοί και δάκρυα - Οι πιο δυνατές φωτογραφίες με Μητσοτάκη και Τσίπρα (pics)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την οικογένειά του μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί πρωθυπουργός. Στη συνέχεια, πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να γίνει η παράδοση - παραλαβή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο μετά τις 12:30 ο πρόεδρος της ΝΔ και μεγάλος νικητής των εθνικών εκλογών 2019 Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με την οικογένειά του για να ορκιστεί πρωθυπουργός.

Συνοδευόμενος από την γυναίκα και τα τρία του παιδιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στο

Προεδρικό Μέγαρο, με τα χαμόγελο να μην λείπει από το πρόσωπό του.

Τα παιδιά του, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος μαζί με την γυναίκα του Μαρέβα στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτή την σημαντική στιγμή που επισφραγίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον μεγάλο νικητή των εθνικών εκλογών 2019.

Από το Προεδρικό Μέγαρο δεν έλειπαν φυσικά οι αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Αλεξάνδρα και Κατερίνα Μητσοτάκη.

Μετά την ολοκληρωση της ορκωμοσίας, εμφανώς συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπεσε στην αγκαλιά των παιδιών και της γυναίκας του.

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον περίμενε στα σκαλιά ο Αλέξης Τσίπρας για την τελετή παράδοσης παραλαβής.

Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην χειραψία των δύο ανδρών στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου.

Στο τέλος, ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε εκεί και στη συνέχεια προέβη σε δηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα