Γιώργος Λιάγκας: Παραμένει στον ΑΝΤ1 – Ποιο το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα;

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει αυτή την περίοδο διακοπές με τους γιους του.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν μάθαμε ποια είναι τα τηλεοπτικά του σχέδια καθώς έχει ακόμα συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που είναι σε ισχύ και τρέχει για άλλον ένα χρόνο…. Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ελπίζω να είναι και το

κανάλι. Δεν έχει βρεθεί ακόμα να κάνουμε κάτι την νέα σεζόν. Δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου για να προτείνω εγώ κάτι στον σταθμό, οι ιθύνοντες ξέρουν τις δυνατότητές μου και τι μπορώ να κάνω… Έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω στα κανάλια. Πρέπει να μου προτείνουν πράγματα, όχι να προτείνω εγώ. Επαγγελματίες είμαστε, προφανώς υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν αφήνω καμία συζήτηση να εξελιχθεί σε πρόταση, γιατί σέβομαι το συμβόλαιο που έχω με έναν σταθμό που με έχει τιμήσει και τον έχω τιμήσει με πολλά και σημαντικά πρότζεκτ», είχε δηλώσει πρόσφατα.

Η επίσημη απάντηση του ΑΝΤ1 είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο project να αναλάβει ο παρουσιαστής και συζητούν με τον σταθμό για το δεύτερο μισό της σεζόν. Εν αναμονή λοιπόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα