Γιατί η Ολυμπία έκανε… γέρο τον Σπανούλη; – Έκλεισαν οκτώ χρόνια γάμου (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει τις διακοπές του με την οικογένειά του και αυτές τις ημέρες βρέθηκε στη Ζάκυνθο και στη γνωστή παραλία «Ναυάγιο». Πολλοί έτρεξαν να χαιρετήσουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 και θέλησαν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση είναι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η γυναίκα του «Kill Bill» γιόρτασε μ’ έναν ευφάνταστο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου

του Βασίλη Σπανούλη με τους «ερυθρόλευκους».

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού, ακολουθώντας την τάση των ημερών, γέρασε πριν από την ώρα του τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος πριν από λίγες ώρες με τυπικές διαδικασίες δήλωσε πιστός στους «ερυθρολεύκους». Το έκανε με την εφαρμογή FaceApp.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Ιουνίου οι Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης γιόρταζαν οκτώ χρόνια γάμου με την υπέροχη οικογένειά τους.

Πόζαραν, μάλιστα, με τα πέντε παιδάκια τους στη Μύκονο και στην παραλία «Ψαρού». Η πρώην Σταρ Ελλάς έγραψε: «Ποιος θα μου το έλεγε μετά από οκτώ χρόνια γάμου… θα έχουμε φτιάξει μια τόσο μεγάλη οικογένεια!». Και πόσταρε ένα βιντεάκι στο Instagram από τις διακοπές τους στο νησί των «ανέμων».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιος θα μου το ελεγε μετα απο 8 χρονια γαμου,θα εχουμε φτιαξει μια τοσο μεγαλη οικογενεια! @vassilis7span❤️#επετειοςγαμου #happyanniversary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις 24 Ιούν, 2019 στις 6:51 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα