Γιατί η Μπαλατσινού «κατακεραυνώνει» τον Ουγγαρέζο: Φημίζεται για το προεφηβικό του χιούμορ… (εικόνα)

Νέα σφοδρή κόντρα στον χώρο της σόου μπιζ ξέσπασε ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή «ενημερωτικά» σχόλια του δεύτερου για την προσωπική της ζωή.

Το χρονικό έχει ως εξής: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στη φερόμενη νέα σχέση της Μπαλατσινού με έναν άνδρα «κατά πολύ νεότερό της, που ζει εκτός Αθηνών και διασκέδαζε μαζί της σε μπαρ του Κολωνακίου το

περασμένο Σάββατο. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!», είπε χαρακτηριστικά ο Ουγγαρέζος.

Η απάντηση βέβαια ήρθε άμεσα και ήταν… κατακεραυνωτική. Με ένα insta story της η Τζένη Μπαλατσινού αφού «παρουσίασε» τον Ουγγαρέζο ως «δημοσιογράφο – παρουσιαστή, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…», προχώρησε με ακόμη πιο μεγάλη σφοδρότητα, λέγοντας: Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα