Στον Εισαγγελέα την Τετάρτη ο ληστής αστυνομικός της Νίκαιας – Προθεσμία πήραν οι Πακιστανοί

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη 24/10, πήραν από την ανακρίτρια Πειραιά οι επτά υπήκοοι Πακιστάν, ένοικοι διαμερίσματος στη Νίκαια, όπου είχε εντοπιστεί άγρια χτυπημένος και δεμένος, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου, τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε διαμέρισμα στη

Νίκαια, όπου διέμεναν αλλοδαποί και αφαίρεσαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, 325 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι Πακιστανοί που διέμεναν στο διαμέρισμα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους δράστες, τον οποίο έδεσαν και χτύπησαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία. Οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Σε βάρος των επτά αλλοδαπών έχει σχηματισθεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κ.λπ.

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη 24/10 και ο 34χρονος αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο 34χρονος, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα