Για 13η σύνταξη δεν ψηφίζει, αλλά στα ΚΑΠΗ πάει ο Μητσοτάκης (εικόνες)

Τι κι αν η Νέα Δημοκρατία πριν από κάποιους μήνες δεν ψήφισε τη ρύθμιση της κυβέρνησης για το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να έρθει πιο κοντά στην τρίτη ηλικία.

Πραγματοποιώντας επίσκεψη στην Ιτέα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έκανε καμία αναφορά στην «ταμπακιέρα», αντιθέτως έμεινε σε μία γενικόλογη συνθηματολογία περί ενωμένων Ελλήνων και εξόδου

από την κρίση.

«Σκοπός μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής, θέλοντας -όπως τόνισε- να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας συνολικά για την πορεία της χώρας.

«Σκοπός μας δεν είναι να απευθυνθούμε μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Το χαμόγελό σας και η αισιοδοξία με την οποία με υποδεχθήκατε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτή η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον», είπε, προσθέτοντας πως έχει αναλάβει τη δέσμευση να γυρίσει όλη την Ελλάδα με στόχο να ακούσει τα τοπικά προβλήματα και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα