Γεννηματά: Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη

Έντονη ήταν η αντίδράση της προέδρου της ΔΗΣΥ, Φώφης Γεννηματά, για την επίθεση εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό καθ’ επανάληψη. Επιτέλους πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αρκετά», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε τηλεοπτική παρέμβαση της στο δελτίο ειδήσεων του

ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (video)

«Ως εδώ. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί. Αυτό το άβατο πρέπει να σπάσει» τόνισε η κ. Γεννηματά που δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός. “Ήταν εκεί και οι συνεργάτες μου και τα παιδιά της βάρδιας των αστυνομικών. Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες”, είπε.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχτεί επίθεση. Έχω ενημερώσει εδώ και ένα χρόνο τον πρωθυπουργό. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στον αρμόδιο υπουργό. Θα πρέπει επιτέλους να λάβουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας”, είπε ενώ ερωτηθείσα αν συνδέεται η επίθεση και με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Τέλος, είπε πως «τίποτα δεν θα μας σταματήσει».

«Δεν επικοινώνησε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο αρμόδιος υπουργός μαζί μας», σημείωσε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά στον ΣΚΑΙ. «Συνεργάτες μου μεταβαίνουν στην ΓΑΔΑ για ενημέρωση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τα γραφεία μας και δεν έχουμε δει κανένα σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης όπως μας υποσχέθηκαν στα επανειλημμένα διαβήματα μας για τις συχνές επιθέσεις που δεχόμαστε», πρόσθεσε.

“Επικοινώνησε μαζί μου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ.Παυλόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας“, πρόσθεσε η Φ. Γεννηματά στην τηλεμαχία στην ΕΡΤ2.

«Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, δεν είναι απλή υπόθεση. Υπάρχει εγκληματική αμέλεια για την ασφάλεια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των πολιτών της περιοχής», ανέφερε για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα