Γεννηματά: Αντίο Βρετανία – Κάποτε θα ξανασυναντηθούμε

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Φώφη Γεννηματά «αποχαιρέτησε» τη Βρετανία, λίγες ώρες πριν το Brexit γίνει και επίσημα πραγματικότητα.

«Σε λίγες στιγμές, η Βρετανία δεν θα είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολλοί Βρετανοί σήμερα νιώθουν όπως και εμείς. Αποχαιρετούν φίλους, εταίρους, συνοδοιπόρους πολλών δεκαετιών» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο μήνυμά της.

«Η παράταξη μας αλλά σκληρή μάχη ώστε η Ελλάδα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι

της Ευρώπης. Και για να παραμείνει εκεί, τις πιο δύσκολες ώρες. Ξέρουμε πολύ καλά την δύναμη που έχει ο λαϊκισμός. Γι’ αυτό η σημερινή μέρα για όλους εμάς, που πιστεύουμε βαθιά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι δίπλα πικρή.

Αντίο Βρετανία. Είμαι σίγουρη πως κάποτε θα ξανασυναντηθούμε» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Σε λίγες στιγμές η Βρετανία δεν θα είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πολλοί Βρετανοί σήμερα νιώθουν όπως και εμείς. Αποχαιρετούν φίλους, εταίρους, συνοδοιπόρους πολλών δεκαετιών. pic.twitter.com/igpv5GxVny

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) January 31, 2020

Η παράταξή μας έδωσε σκληρή μάχη ώστε η Ελλάδα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης. Και για να παραμείνει εκεί, τις πιο δύσκολες ώρες.

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) January 31, 2020

Ξέρουμε πολύ καλά τη δύναμη που έχει ο λαϊκισμός. Γι’ αυτό η σημερινή μέρα, για όλους εμάς που πιστεύουμε βαθιά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, είναι διπλά πικρή.
Αντίο Βρετανία. Είμαι σίγουρη πως κάποτε θα ξανασυναντηθούμε.#kinima_allagis #BrexitDay

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) January 31, 2020

Πηγή: Γεννηματά: Αντίο Βρετανία – Κάποτε θα ξανασυναντηθούμε - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα