Φρίκη σε ζωολογικό κήπο – Έριξαν ζωντανό γάιδαρο σε τίγρεις (σκληρές εικόνες – video)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η βαρβαρότητα που διαπράχθηκε σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, με ομάδα οργισμένων επενδυτών να πετά έναν ζωντανό γάιδαρο ως τροφή σε τίγρεις, μετά από διαμάχη που είχαν με τη διοίκηση.

Ο ζωολογικός κήπος εξέφρασε τη «βαθιά λύπη» του και τόνισε ότι θα φροντίσει ώστε «να μη συμβεί ποτέ ξανά ένα παρόμοιο περιστατικό». Προσθέτει, τέλος, ότι εργάζεται για την επίλυση των νομικών προβλημάτων και την αντιμετώπιση των ανησυχιών των μετόχων.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, υποψιάζονταν ότι ο ζωολογικός κήπος, μαζί με το δικαστήριο, «συνωμοτούσαν για να εξαπατήσουν

τους μικροεπενδυτές και έτσι σε μια έκρηξη θυμού, αποφάσισαν να δώσουν γαϊδουράκια και πρόβατα ως τροφή στις τίγρεις».

Η εφημερίδα Xiandai Kuaibao μετέδωσε πως αφότου έριξαν τον γάιδαρο, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου κατάφερε να εμποδίσει τους μετόχους να ρίξουν και πρόβατα στην τάφρο.

Ένας από τους επενδυτές δήλωσε στο κινέζικο «The Paper» ότι στόχος τους ήταν να μεταφέρουν τα ζώα εκτός του ζωολογικού κήπου, προκειμένου να τα πουλήσουν και να αντισταθμίσουν έτσι τις απώλειές τους. Ωστόσο, οι φύλακες τους εμπόδισαν και οι μέτοχοι εκνευρίστηκαν.

«Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να έχουμε κάποιο κέρδος, σκεφτήκαμε γιατί να μην ταΐσουμε τις τίγρεις – τουλάχιστον θα κάνουμε οικονομία σε ζωοτροφές», δήλωσε ο επενδυτής, υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα