«Φούσκωσε» το Ποτάμι – «Δεν δεχόμαστε εντολές από κανέναν»

Πυκνώνουν τα «σύννεφα» πάνω από το εγχείρημα που λέγεται Κίνημα Αλλαγής, όπως φαίνεται από το αιχμηρό σχόλιο του Ποταμιού για τις αιχμές της Φώφης Γεννηματά, η οποία δήλωσε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να ακολουθήσει προσωπική στρατηγική πλήττοντας το κόμμα.

«Το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν δέχονται εντολές από κανέναν», απαντά με ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως και συμπληρώνει:

«Οι αγώνες μας απέναντι στη λαϊκίστικη διακυβέρνηση και στον συντηρητισμό κάθε είδους, είναι σταθεροί και διαχρονικοί. Αυτές τις μάχες δίναμε πριν από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής, αυτές τις μάχες

δίνουμε και τώρα. Και αυτή τη σημαία δεν θα την υποστείλουμε. Με οδηγό μας, πάντα και μόνο, τις προοδευτικές μας αξίες και τις ξεκάθαρες θέσεις μας».

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με δημόσιες αντιπαραθέσεις»

Σε παρέμβαση στην αναταραχή που προέκυψε στο Κίνημα Αλλαγής προχώρησε η ΔΗΜΑΡ, ζητώντας να σταματήσουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις. Σε άτυπη ενημέρωση του κόμματος αναφέρεται:

“Οι διαφορετικές προσεγγίσεις αντιμετωπίζονται με συλλογικές διαδικασίες και τακτικές συνεδριάσεις των οργάνων του Κινήματος Αλλαγής. Τα όποια προβλήματα δεν λύνονται με δημόσιες αντιπαραθέσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα