Φωτογραφία – ντοκουμέντο του ληστή μέσα από το διαμέρισμα στο Π. Φάληρο

Ο τέταρτος ληστής ήταν κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρεςΦωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον ληστή να απειλεί με όπλο την ηλικιωμένη και να διαφεύγει

Στιγμές τρόμου έζησε στα χέρια των ληστών η 64χρονη στο Παλαιό Φάληρο, όπου ένας από τους δράστες έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 7ο όροφο.

Οι άλλοι δύο ληστές συνελήφθησαν ενώ ο τέταρτος ήταν για περίπου 14 ώρες κρυμμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο ληστής έχει βγει από την κρυψώνα του και με προτεταμένο το όπλο

κοιτάζει την θυροτηλεόραση για να δει αν είναι κανείς στην είσοδο της πολυκατοικίας και ο γιος της 64χρονης φαίνεται να χειρονομεί. Ο ληστής, φοράει γάντια στα χέρια του και κουκούλα fullface και έχει γυρισμένη την πλάτη του στην πόρτα του σπιτιού και είναι σε κατάσταση άμυνας.

Λίγη ώρα νωρίτερα και ενώ οι αστυνομικοί έχουν εγκαταλείψει την πολυκατοικία όπου από το πρωί έγινε πεδίο μάχης με τους ληστές, ο γιος της 64χρονης έκανε την απίστευτη ανακάλυψη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικίνδυνος κακοποιός είχε καταφέρει να κρυφτεί στην ντουλάπα ως εξής: Είτε είχε κρυφτεί μέσα ή πίσω από ένα ογκώδες αντικείμενο π.χ. μεγάλη βαλίτσα, είτε κάτω από μια στοίβα ρούχα τα οποία είχαν πετάξει μέσα στην ντουλάπα οι αστυνομικοί όταν τον αναζητούσαν μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο επικίνδυνος κακοποιός βρήκε καταφύγιο την ώρα της εισβολής των αστυνομικών στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου μέσα στην ντουλάπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα