Φωτογραφία – ντοκουμέντο ρίχνει φως στη δολοφονία του φοιτητή Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο (video)

Όπως ανέφεραν οι δικοί του ο άτυχος φοιτητής φέρει σημάδια στα χέρια του που δείχνουν πως πρώτα τον έδεσαν και μετά τον σκότωσανΗ φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα ένα περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό στο δεξί του χέριΗ φωτογραφία έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα της Κω

Περισσότερο φως στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο ρίχνει φωτογραφία – ντοκουμέντο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Όπως

ανέφεραν οι δικοί του ο άτυχος φοιτητής φέρει σημάδια στα χέρια του που δείχνουν πως πρώτα τον έδεσαν και μετά τον σκότωσαν.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νικόλας Χατζηπαύλου στην περιοχή Λαγκά στην Κάλυμνο δείχνει ξεκάθαρα ένα περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό στο δεξί του χέρι. Σημάδι το οποίο σύμφωνα με την μητέρα του δεν υπήρχε πριν το θάνατό του.

Την ίδια ώρα, οι δικοί του άνθρωποι αποκλείουν το σημάδι να έχει γίνει από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς ήταν εξαιρετικά χαλαρά. Και στα δυο του χέρια όπως δείχνει και η φωτογραφία του που τραβήχτηκε λίγο πριν το θάνατό του.

Η φωτογραφία έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα της Κω.



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα