Αντώναρος: Κατηγορεί «σαμαρικά τρολ» για τις επιθέσεις στον Κ.Μπακογιάννη (φωτο)

Την ευκαιρία να εξαπολύσει νέα επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, άδραξε ο Ευαγ. Αντώναρος με αφορμή τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Κ. Μπακογιάννης, με αφορμή την ανάρτηση του για τον καπετάν «Ερμή».

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του, στο Facebook, ο Ευαγ. Αντώναρος, αναφέρει:

Επίθεση στο facebook,

κυρίως από τρολ της σαμαρικής ή σκληρής δεξιάς, δέχθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, επειδή… τόλμησε να εκφράσει συλλυπητήρια για το θάνατο του Βασίλη Πριόβολου, γνωστού και ως καπετάν Ερμή, ο οποίος άλλωστε καταγόταν από τη Ρούμελη. Μέχρι που τον κατηγόρησαν ως… φιλοκομμουνιστή (πάλι καλά που δεν τον είπαν και συνοδοιπόρο) και δέχθηκε ύβρεις από ανθρώπους που δήλωναν «εμείς είχαμε νεκρούς στην οικογένεια μας από την παρέα του καπετάν Ερμή».

Ο Μπακογιάννης απάντησε με ανάρτηση του και με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια: «Λοιπόν, επειδή φαίνεται πως προκάλεσα έναν μικρό χαμό (ξανά!). Η ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται. Θυμίζω πως το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 74 και η Eθνική Συμφιλίωση έγινε πράξη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 89. Αρνούμαι λοιπόν να σκιαμαχώ για το τι έγινε πριν 20, πριν 40, ή πριν 60 χρόνια. Να ‘μαστε καλά, πεδία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης θα υπάρχουν πάντοτε. Διαλέχτε αν θέλετε να αφορούν το χτες ή το αύριο. Α! Και επειδή δεν ξέρω κανένα να γεννιέται και να κουβαλάει μίσος, διάλειμμα μισού λεπτού να σκεφτούμε τι θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτά. Βαράτε ελεύθερα τώρα.»

Εμείς να σημειώσουμε ότι ο περιφερειάρχης ως παιδί είδε τον πατέρα του να δολοφονείται, ακριβώς επειδή δε φοβήθηκε να αγωνιστεί για την εθνική συμφιλίωση. Ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης πιστεύουμε θα έκανε το ίδιο με το γιο του, καθώς ειδικά μπροστά στο θάνατο τα πολιτικά πάθη δεν έχουν σημασία. Να θυμίσουμε επίσης ότι η ιδρυτική διακήρυξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «ΝΔ είναι η πολιτική παράταξις που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος». Αλλά που να τα ξέρουν αυτά ορισμένοι νεοφερμένοι… Ίσως δε θυμούνται ότι στο ΕΑΜ ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Βούλτεψης που τη δεκαετία του ’80 πήγαν στη ΝΔ, αλλά και ότι αριστερός ήταν στα νιάτα του ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ιστορία μάλλον δε γνωρίζουν για να ξέρουν ότι το ραντεβού στους Κορυσχάδες που έγραψε στην ανακοίνωση του ο Μπακογιάννης αναφέρεται σε μία συνάντηση στην οποια μετείχε και ο Ζέρβας.

Τέλος προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη κατάπληξη να επιτίθενται στο Μπακογιάννη για τα συλλυπητήρια του σαμαρικοί, τη στιγμή που ο Σαμαράς μόλις το Σάββατο έγραψε ότι η ΝΔ πρέπει να συγκυβερνήσει με το ΚΙΝΑΛ, του οποίου ο Πριόβολος ήταν ο πιο δημοφιλής σύνεδρος.

The post Αντώναρος: Κατηγορεί «σαμαρικά τρολ» για τις επιθέσεις στον Κ.Μπακογιάννη (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα