Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον γιατρό «μαϊμού» να «ψαρεύει» τα θύματά του (video)

Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον γιατρό «μαϊμού» να συναντά τα υποψήφια θύματά του έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο 47χρονος ψευτογιατρός να συναντά τρεις γυναίκες σε κάποιο καφέ, κάτι που συνήθιζε αφού δεν είχε ιατρείο. 

Ο ψευτογιατρός συνομιλεί με τα υποψήφια θύματά του, που φαίνονται να τον κοιτούν με προσήλωση, να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη του, αναμένοντας να ακούσουν κάτι που θα τους δώσει ελπίδα.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται

ότι στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η αστυνομία τα στοιχεία του 47χρονου ψευτογιατρού ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Πρόκειται για τον Νίκο Κοντοστάθη, του Ελευθερίου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1973, στα Λιόσια Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για την εξαπάτηση τουλάχιστον 45 ανθρώπων. Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για τη δράση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ψευτογιατρός με τα «χίλια πρόσωπα» ευθύνεται για τον θάνατο τριών ανθρώπων, ενώ προσπαθούσε να πείσει τα θύματά του να σταματήσουν τις αγωγές που ακολουθούσαν και να ακολουθήσουν τα… μαντζούνια που ο ίδιος πρότεινε, δίνοντας συμβουλές που δεν είχαν καμία απολύτως επιστημονική βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα