Νέα καταγγελία για ψευτογιατρό: «Ήξερε τα πάντα για μένα, μου ζήτησε 10.000 ευρώ»

Γυναίκα ανέφερε πως ο «ψευτογιατρός» την προσέγγισε στην είσοδο του ΙΚΑ καθώς και ότι ήξερε τα πάντα για την νόσο της. Αναλυτικά η καταγγελία της.

Ακόμη μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για τον γιατρό - «μαϊμού», που νωρίτερα σήμερα (22/6) κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την κυρία Μαρία, που μίλησε στον Τ/Σ Mega, ο άνδρας, την προσέγγισε στην είσοδο του ΙΚΑ Κορίνθου και φαίνεται

να ήξερε τα πάντα για την ασθένειά της. «Με προσέγγισε στο ΙΚΑ Κορίνθου, έξω στην είσοδο, τον Σεπτέμβριο του 2015. Ήξερε το όνομά μου, ήξερε τις θεραπείες που κάνω, την πάθησή μου, που νοσηλεύομαι, ήξερε τα πάντα για μένα», ανέφερε.

Η ίδια εξηγεί πως της πρότεινε μια θεραπεία ζητώντας της 2.000 προκαταβολή ενώ της είπε πως η θεραπεία θα είχε κόστος 8 με 10.000 ευρώ συνολικά.

«Ήξερε τα πάντα για μένα, και μετά από 2-3 μήνες, ξανά στο ΙΚΑ Κορίνθου, ξανα τα ίδια... Μου είπε ότι είχε κάνει ειδίκευση με κάποιον καθηγητή. Του είπα ότι γνωρίζω τον καθηγητή αυτόν. Μου έδωσε και την κάρτα του. Στα αγγλικά το όνομά του και ένα τηλέφωνο», ανέφερε.

Επιπλέον, της ανέφερε ότι έχει εξειδικευθεί στη νόσο της ενώ δε δίστασε να της προτείνει να πάρει δάνειο για να πληρώσει τη θεραπεία που της πρότεινε. «Να πάρετε ένα δάνειο, ή από κάποιον συγγενή», φέρεται να της είπε χαρακτηριστικά.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «ψευτογιατρού», κατόπιν εισαγγελικής διάταξης

Σημειώνεται, τέλος, πως η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και φωτογραφίες του, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για τη δράση του.

Ο 47χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε τα στοιχεία του ΕΔΩ.
Keywords
Τυχαία Θέματα