Φορολοταρία συναλλαγών Ιανουαρίου 2018 – Δείτε αν έχετε κερδίσει (pdf)

Χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώΠώς υπολογίζονται οι λαχνοίΟι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Taxisnet

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης η “φορολοταρία” από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις συναλλαγές του Ιανουαρίου 2018.

Σημειώνεται πως ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:

-Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός

για κάθε ένα ευρώ.

-Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

-Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

-Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς:



Προσωποποιημένη πληροφόρηση

Μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,www.aade.gr, μπορεί ο κάθε φορολογούμενος να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει και αν κέρδισε, χρησιμοποιώντας μόνο τους κωδικούς του Taxisnet.

Σημειώνεται πως σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Σημειώνεται πως τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σε κάθε περίπτωση οι νικητές λαμβάνουν μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Τ

Πώς θα πιστωθούν τα χρήματα

Οι νικητές θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο TΑΧΙSnet.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό θα έχει περιθώριο τριών μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Σε περίπτωση που δε δηλωθεί εμπρόθεσμα λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τη σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα