«Φαρμάκι» Καμμένου για ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο πόλεμος που έχει κηρύξει ο Πάνος Καμμένος στον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί. Για την ακρίβεια συνεχίζεται αμείωτος, μέσα από ένα μέσο που ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χρησιμοποιεί όσο κανένα. Το Twitter.

Μέσα

από δύο βραδινά tweets του λοιπόν, επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον Σωκράτη Φάμελλο προσωπικά, λέγοντας πως «μέχρι τώρα λουφάζατε, μην λογίζετε για ασπίδα σας έξι εφιάλτες».

Σε δεύτερο tweet του αναφέρεται στις έκτακτες κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας λόγο για «γιάφκα ΣΥΡΙΖΑ», γράφοντας: Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα». Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Οι καλύβες στον Έβρο κατοικούνται από Εθνοφύλακες είναι φυλάκια της Εθνοφυλακής και των Ενόπλων Δυνάμεων. Χτυπάτε όσο θέλετε εμένα, αφήστε έξω από τις ιδεοληψίες σας κ. Φάμελλο την Άμυνα της χώρας. Μέχρι τώρα λουφάζατε μην λογίζετε για ασπίδα σας 6 εφιάλτες.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 28 Ιανουαρίου 2019

Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 28 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα