Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης στη Βέροια: Αποπειράθηκαν να τη βιάσουν και την έπνιξαν (video)

Εγκληματική ενέργεια «έβλεπε» η Αστυνομία για τη 44χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και ημίγυμνη απέναντι από σχολείο στη Βέροια και τελικά οι Αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση, καθώς πρόκειται για δολοφονία. Έγιναν δυο συλλήψεις ανδρών που αποπειράθηκαν να τη βιάσουν και την έπνιξαν. Η ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι

η 44χρονη είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο στη Βέροια απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο στις 3 Μαρτίου.

Δράστες της δολοφονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 47 ετών, Ρομά που διέμεναν στον παρακείμενο καταυλισμό. Πρόκειται για δύο τοξικομανείς, οι οποίοι έπνιξαν την άτυχη γυναίκα, την οποία αποπειράθηκαν να βιάσουν.

Οι δύο άντρες μαζί με το θύμα είχαν νωρίτερα μεταβεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Όταν επέστρεψαν και υπό την επήρεια των ουσιών, θέλησαν να βιάσουν την 44χρονη, αλλά αυτή προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς και πέθανε.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (09/03).

Το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου, ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα) και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα.

Η ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως

Η ιατροδικαστική εξέταση απέδιδε σε ασφυξία τον θάνατο της 44χρονης Από την εξέταση προέκυψε ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της επειδή κάποιος της έφραξε την αναπνευστική οδό από το στόμα και τη μύτη, για αυτό άλλωστε και δεν υπήρχαν εμφανή εξωτερικά τραύματα.

Υπενθυμίζεται, πως κατά την παραλαβή της σορού η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχαν μεριμνήσει ώστε να μην δουν τα παιδιά τις εικόνες, καθώς εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο σχολείο τους.

Δείτε τις δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας Διονύσιου Κούγκα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 44χρονης:

(πληροφορίες από inveria.gr, lawandorder.gr)

Πηγή: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης στη Βέροια: Αποπειράθηκαν να τη βιάσουν και την έπνιξαν (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα