Τέλος ο Παράσχος από την Ξάνθη – Τοποθετείται για… όλα το Σάββατο ο Πανόπουλος

Τρέχουν… οι εξελίξεις στην Ξάνθη, μετά και την τιμωρία της με -12 από τον αθλητικό δικαστή της Super League, με τον Γιώργο Παράσχο να αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο, ενώ το Σάββατο (07/03) θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Πανόπουλος. Κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μετά τα τελευταία γεγονότα και με δεδομένο πως υπάρχουν φήμες πως γίνονται διαπραγματεύσεις με τους αδελφούς Μπίκα για την

ακριτική ομάδα.

Όπως είχε φανεί τις τελευταίες ώρες, μετά και την ανακοίνωση της Ξάνθης, πως θα κληρώσει – όπως και το έκανε – το σπίτι του Αλέξη Κούγια, ο οποίος το… στοιχημάτισε στο «διπλό» του ΠΑΟΚ στην πόλη της Θράκης (1-1), ο καβαλιώτης τεχνικός «χώρισε» και επίσημα με τον ακριτικό σύλλογο

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Πριν δύο ημέρες ο κ. Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε με τον κ. Γιώργο Παράσχο και από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους, εφόσον δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ομάδας που από κοινού οι δυό τους είχαν θέσει και ήταν τα play offs.

Σήμερα σας γνωστοποιούμε την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό τη δική μας και του κ. Χρήστου Πανόπουλου, σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ»

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, από την ΠΑΕ, έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το Σάββατο (07/03) το μεσημέρι ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ έχει αυτό “Ο κ. Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (7/3) και ώρα 14:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet”».

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95,5 FM, ο Χρήστος Πανόπουλος θα έχει ραντεβού με τους αδερφούς Μπίκα, αναφορικά με τη διαδοχή του στην ακριτική ομάδα.

Όπως μετέφερε, μάλιστα, το συγκεκριμένο Μέσο, βρίσκεται από καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους αδελφούς Μπίκα, ιδιοκτήτες της χορηγού – εταιρίας της Ξάνθης που είναι ιδιοκτήτες της Βέροιας, ενώ δεν μπορεί να προκύψει ζήτημα πολυϊδιοκτησίας αφού πρόκειται για ομάδες διαφορετικών κατηγοριών.

Πηγή: Τέλος ο Παράσχος από την Ξάνθη – Τοποθετείται για… όλα το Σάββατο ο Πανόπουλος - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα