Εξελίξεις στη Folli Follie: Παραιτήθηκαν οι ιδρυτές και βασικοί μέτοχοί της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Folli Follie, με τους ιδρυτές και βασικούς μετόχους της, Δημήτρη και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, να παραιτούνται από το διοικητικό συμβούλιο, σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για την εταιρεία.

Οι παραιτήσεις στρατηγικών συμβούλων φέρεται να υποβλήθηκαν στο χθεσινό πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie,

που ακολούθησε της αποχώρησης του διεθνούς οίκου Rothschild από τη θέση του χρηματοοικονομικού συμβούλου του Folli Follie Group. Μαζί με τη Rothschild, παραιτήθηκαν ο νομικός σύμβουλος Allen & Overy και η δικηγορική εταιρεία Μπερνίτσας.

Επιπλέον, την παραίτηση τους υπέβαλλαν απο το Δ.Σ και την Επιτροπή Ελέγχου ο δικηγόρος, Μ. Τσιμπρής, καθώς και ο νομικός σύμβουλος, κ. Ξένος.

Τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της Folli Follie, αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από τις εταιρείες που έχει προσλάβει.

Πηγές από την εταιρεία επιμένουν ότι το πόρισμα της Alvarez & Μarshall θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η Ernst Young διενεργεί ειδικό έλεγχο στις οικονομικές καταστάσεις (ταμείο, εμπορικές απαιτήσεις, υποχρεώσεις), η Alvarez & Marsall διεξάγει την δικανική εγκληματολογική αξιολόγηση (Forensic Evaluation) στις οικονομικές καταστάσεις των ασιατικών θυγατρικών, ενώ μια ομάδα της Deloitte Touche έχει αναλάβει να εκτιμήσει περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα