Έξαλλος ο Παπαδημητρίου με τα «γεμάτα χασισοκαπνό γραφεία του Μαξίμου»

«Κορώνα στο κεφάλι του» τον έχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη (και όλη του την οικογένεια), ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μη διστάζοντας ακόμα και να τα βάλει με τους «πλέμπες» ξένους δημοσιογράφους που τολμούν και λένε κακή κουβέντα για τον πρόεδρό του.

Η ιστορία έχει ως εξής: Η γαλλική εφημερίδα «Liberation», μία από τις πιο δημοφιλείς και ιστορικές εφημερίδες της χώρας, έκανε αφιέρωμα στο αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, χρησιμοποιώντας για τίτλο στο θέμα της «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Στο άρθρο μάλιστα ανέφερε πως ο νυν πρωθυπουργός είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, καθώς η οικογένεια Μητσοτάκη έχει κυριαρχήσει για δεκαετίες στην κεντρική πολιτική σκηνή και η νίκη του Κυριάκου σηματοδοτεί την επιστροφή των δυναστειών (Παπανδρέου ή Καραμανλή) που κυβέρνησαν τη χώρα με τη σειρά τους για περισσότερο από μισό αιώνα ενώ επισημαίνει πως οι οικογένειες αυτές έγιναν σύμβολα νεποτισμού και πελατειακών σχέσεων που έχουν καταστρέψει τη χώρα.

Δεν ήταν να το γράψει αυτό η εφημερίδα και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου «πήρε φωτιά». Καλεσμένος στον πρώην εργοδότη του, τον ΣΚΑΪ, ο νεοεκλεγμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ κατά της «πλέμπας» των ανταποκριτών του ξένου τύπου, που «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχη του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους», είπε συγκεκριμένα ο ψυχραιμότατος Παπαδημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα