Έτσι θα είναι το «παλάτι» της «βασίλισσας» μετά την ανακατασκευή – Προσδοκά τρελά έσοδα η Ρεάλ (εικόνες – video)

«Θέλουμε να μετατρέψουμε το Σαντιάγο Μπερναμπέου στο καλύτερο στάδιο του κόσμου». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, άνοιξε τη γενική συνέλευση των μελών του ισπανικού συλλόγου, μιλώντας για την ανακατασκευή του γηπέδου της ισπανικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, με 1.017 θετικές ψήφους εγκρίθηκε ομόφωνα στο συμβούλιο της «βασίλισσας» η αναδιαμόρφωση του «παλατιού» της έναντι 575.000.000 ευρώ.

«Θα είναι ένα στάδιο 21ου αιώνα με μέγιστη άνεση, όπου τα μέλη και οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν αξέχαστες εμπειρίες, ενσωματώνοντας την πιο σύγχρονη

τεχνολογία. Θα είναι ένα εμβληματικό στάδιο, πιο σύγχρονο, πιο άνετο, ασφαλέστερο, με νέους χώρους ψυχαγωγίας, για όλη την οικογένεια», είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντας-όπως αναφέραμε-ότι το κόστος θα φτάσει τα 525 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφτεί με μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση. Ο τρόπος αποπληρωμής του σε συνεργασία με δύο επιχειρηματικά fund και συγκεκριμένο και υπολογισμένο σχέδιο εσόδων.

The new Santiago Bernabeu to come. Prez of @realmadriden, Perez reveals that remodeling will bring beauty and security.#EnergySports pic.twitter.com/xODXPNJFYH

— Samuel Apam Sammer (@apamone) 23 Σεπτεμβρίου 2018

«Ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019 και ο εκτιμώμενος χρόνος για την ανάπτυξη των έργων είναι περίπου 3,5 χρόνια. Το νέο στάδιο θα μας επιτρέψει να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ κάθε σεζόν. Θέλουμε να είμαστε ο πρώτος σύλλογος στον κόσμο που θα ξεπεράσει σε έσοδα το 1 δισ. ευρώ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Πολλά έσοδα θα έρχονται και τους επισκέπτες στο γήπεδο μόλις αυτό ολοκληρωθεί, στη νέα μπουτίκ της ομάδας. Επίσης, χρήματα θα μπουν στα ταμεία και μέσω των νέων υπηρεσιών που θα μπορούν ν’ απολαμβάνουν οι οπαδοί.

Στη γενική συνέλευση των μελών της Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκε σε ψηφοφορία το πρότζεκτ του απόλυτου εκσυγχρονισμού του γηπέδου της ομάδας, με τον Πέρεθ να δηλώνει πως με αυτό το πλάνο, ο σύλλογος πλέον βαδίζει σε άλλη βάση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

WOW! What the Santiago Bernabéu Stadium will look like

Keywords
Τυχαία Θέματα