Εικόνες σοκ στο Μεξικό, σε κρίσιμη κατάσταση φίλαθλος – Οπαδοί επιχείρησαν να πατήσουν κόσμο με αμάξι (εικόνες – video)

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το ντέρμπι του Μοντερέι στο Μεξικό (Απερτούρα). Συγκεκριμένα, πριν από τον αγώνα της Τίγκρες και της Μοντερέι (0-0), οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν, με συνέπεια ένας εξ αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο. Είναι χαρακτηριστικό πως αμάξι πήγε να χτυπήσει κόσμο.

«Η κατάσταση του είναι κρίσιμη και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για τη ζωή του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας, για τα τρομερά επεισόδια και το σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο συγκεκριμένος οπαδός δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν

της Μοντερέι. Τα χτυπήματα και δέχθηκε ήταν πολλά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Increíble que no se haya suspendido el #ClasicoRegio después de que un aficionado de Tigres fue apuñado.

¿Qué nos está pasando como sociedad?

¿No son suficientes los 300 mil muertos de los últimos 12 años?pic.twitter.com/69lwGszoSo

— R3PORT3ANDO (@R3PORT3ANDO) 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το ματς έγινε στο «Estadio Universitario» και οπαδοί με εμφανίσεις της Μοντερέι συγκρούστηκαν μ’ αυτούς της Τίγκρες. Υπάρχει βίντεο που δείχνει ένα αυτοκίνητο με οπαδούς της πρώτης ομάδας που πήγε να χτυπήσει κάποιους φίλους της δεύτερης, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ξεφύγουν και να σωθούν. Ευτυχώς δεν υπήρξαν χειρότερα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εικόνες, Μεξικό, – Οπαδοί,eikones, mexiko, – opadoi