Έτοιμος να γίνει «βιόλα» ο Μιραλάς – Σε ομάδα έκπληξη ο Βέμερ, ανακοίνωσε Χαρτ η Μπέρνλι (εικόνες – video)

Στην Φλωρεντία έφτασε την Τρίτη (7/8) ο Κέβιν Μιραλάς, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Φιορεντίνα. O 31χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός, που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο της τελευταίας σεζόν με τον Ολυμπιακό (ήταν και από το 2010 έως το 2012), παραχωρήθηκε δανεικός από την Εβερτον με οψιόν αγοράς.

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ»,

δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντία μετά την άφιξή του στην πόλη. Ο Μιραλάς έχει συμβόλαιο με τους «εφοπλιστές» του Μάρκο Σίλβα έως το 2020.

Την ίδια ώρα, επισημοποιήθηκε η μετακίνησης του Μάρκο Πιάτσα από τη Γιουβέντους στη Φιορεντίνα. Ο 23χρονος Κροάτης επιθετικός πέρασε και αυτός από ιατρικές εξετάσεις στη Φλωρεντία και ανακοινώθηκε.
Ο παίκτης δόθηκε δανεικός από τους «μπιανκονέρι» στους «βιόλα» για τη νέα σεζόν και θα υπάρχει οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Marko Pjaca junto con Kevin Mirallas, nuevos extremos para las bandas de la #Fiorentina. https://t.co/LRLSEJ0c2r

Mario Gago Huerta (@gago_mario) 7 Αυγούστου 2018

****
Ο Γενς Βέμερ ο οποίος έγινε πέτρα του σκανδάλου και ταλαιπώρησε δικαστικά τον Παναθηναϊκό, μέχρι να πάρει όλα τα οφειλόμενα του θα συνεχίσει την καριέρα του σε νεοφώτιστη ομάδα της Μάλτας. Συμφώνησε με την Tarxien Rainbows. Ναι, καλά διαβάσατε… Ο Γερμανός άσος αγωνίστηκε μόλις 10 φορές με την πράσινη φανέλα.

****
Την απόκτηση του Κροάτη αριστερού οπισθοφύλακα της Όσιγιεκ, Μπόρνα Μπάρισιτς, ανακοίνωσαν οι Ρέιντζερς.
Ο 25χρονος αμυντικός έγινε κάτοικος «Ibrox» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τους «προτεστάντες» να εκταμιεύουν το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό τους από την κροατική ομάδα, με την οποία έπαιξαν πριν από μερικές ημέρες στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα