Έσταξε… μέλι η Δούρου – Γιορτάζει τον Βαλεντίνο με το φιλί Τσίπρα στην Μπέττυ

Σε κλίμα Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, όπως προκύπτει από το τρυφερό της διαδικτυακό μήνυμα, το οποίο ομολογουμένως στάζει… μέλι.

Αναλυτικότερα, η κ. Δούρου με ανάρτησή της στο Twitter εύχεται σε όλους χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,

τονίζοντας ότι «όλοι και όλες δικαιούμαστε μια βουτιά στο μελό».

Μάλιστα, η περιφερειάρχης ανέβασε ένα βίντεο με «διάσημα» φιλιά, στέλνοντας το μήνυμα ότι «το φιλί γεννιέται πέρα από τα όρια των κοινωνικών συμβάσεων, του φύλου, της θρησκείας».

Σε αυτά τα φιλιά βρίσκεται και ένα στιγμιότυπο όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φιλάει τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα.

«Αγίου Βαλεντίνου και όλοι και όλες δικαιούμαστε μια βουτιά στο μελό.

Και στο φιλί. Γιατί το φιλί γεννιέται πέρα από τα όρια των κοινωνικών συμβάσεων, του φύλου, της θρησκείας. «Δεν σβήνει ποτέ» γράφει ο Μπαλζάκ. Και σφραγίζει ανεξίτηλα. Καλά φιλιά σε όλους & όλες όπως τα θέλουν!», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Η σχετική ανάρτηση:

Αγίου Βαλεντίνου και όλοι και όλες δικαιούμαστε μια βουτιά στο μελό.

Και στο φιλί. Γιατί το φιλί γεννιέται πέρα από τα όρια των κοινωνικών συμβάσεων, του φύλου, της θρησκείας. «Δεν σβήνει ποτέ» γράφει ο Μπαλζάκ. Και σφραγίζει ανεξίτηλα. Καλά φιλιά σε όλους & όλες όπως τα θέλουν! pic.twitter.com/V34CJMyGrv

— Rena Dourou (@RenaDourou) 14 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα