Έσπασε ρεκόρ μισού αιώνα ο Αντετοκούνμπο – Έκανε το 10ο triple double στην καριέρα του (video)

Εκπληκτικός ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με triple double οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 123-108 επί των Σίξερς στο Μιλγουόκι, γράφοντας τη δική του ιστορία.

Μετά από τρία συνεχή double double στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε το δέκατο triple

double στην καριέρα του, με 32 πόντους (12/21 δίποντα, με 8/9 βολές, 0/3 τρόποντα), 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ, ενώ είχε 3 κοψίματα, 2 κλεψίματα και έκανε 5 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής.

CONFIRMED: The Greek Freak has eyes in the back of his head!! pic.twitter.com/ZHNSnHXOSa

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 25 Οκτωβρίου 2018

Έτσι ο 23χρονος ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι, σημείωσε τουλάχιστον 25 πόντους και κέρδισε 15 ριμπάουντ σε κάθε ένα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των Μπακς.

Η τελευταία φορά που ένας παίκτης έκανε αυτό το κατόρθωμα στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο Ουίλτ Τσάμπερλεν το μακρινό 1965-66.

The best from @Giannis_An34 tonight:

32 PTS | 18 REB | 10 AST pic.twitter.com/5qMUvas7Dq

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 25 Οκτωβρίου 2018

«Μπορώ και καλύτερα…»

«Είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά, να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Ο κόουτς μού έχει πει τι θέλει από εμένα. Μέχρι στιγμής πάω καλά, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα, θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι.
«Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα τα καταφέραμε», συνέχισε, κάνοντας επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του Μπρουκ Λόπεζ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα του Εμπίντ αλλά και στην επίθεση».

Αποθέωσε τον Giannis o Μπαντενχόλζερ

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, για μία ακόμα φορά εγκωμίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Όλοι περιμένουν σπουδαία πράγματα από τον Γιάννη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως και ο ίδιος έχει την απαίτηση αυτή από τον εαυτό του. Είναι απίθανο να τον βλέπεις να επιτίθεται τόσο καλά και να μοιράζει ωραία την μπάλα. Έχει 100% πράσινο φως για σουτ τριών πόντων. Έχει καλή αίσθηση, είναι τόσο καλός παίκτης και θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Φωτογραφία: NBA.com

Keywords
Τυχαία Θέματα