Έσκασε η «βόμβα»: Είπε το «ναι» ο Φριντέτ στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (video)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι έτοιμος να… πυροδοτήσει «βόμβα» στη μεταγραφική αγορά, καθώς ο Τζίμερ Φριντέτ φέρεται να συμφώνησε προφορικά στην πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια και στους «πράσινους» περιμένουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο.

Το deal είναι «μια ανάσα» από την ολοκλήρωσή του, αφού ο πρώην NBAer απάντησε θετικά προφορικά και στους «πράσινους»

κρατούν χαμηλούς τόνους, περιμένοντας πλέον τα συμβόλαια. Μόλις έρθουν και αυτά με τις υπογραφές του αμερικανού «μπόμπερ», τότε θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας προσθήκης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή πρόταση στον 30χρονο «killer», καθώς το ποσό που έπεσε στο τραπέζι για τον πρώτο χρόνο της συμφωνίας ήταν 1,75 εκατ. δολάρια. Εν τέλει, οι δύο πλευρές τα βρήκαν προφορικά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, στο «τριφύλλι» θα προστεθεί στο ρόστερ ένα ακόμα «βαρύ» συμβόλαιο δίπλα σε εκείνο του Νικ Καλάθη, αφού βρήκε τον παίκτη που άπαντες στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με τον Φριντέτ στις τάξεις τους ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του θεωρούν πως έχουν τον σούτινγκ γκαρντ, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Γι’ αυτό οι «πράσινοι» είχαν αποσυρθεί από την περίπτωση του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος είχε και καλύτερες προτάσεις στα χέρια του.

Η μεταγραφή θα τελειώσει οριστικά μόνο όταν «πέσουν» και οι υπογραφές. Μετά την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών ο Παναθηναϊκός περιμένει και τις υπογραφές για την ολοκλήρωση μιας πολύ σπουδαίας μεταγραφής.

Jimmer Fredette, Panathinaikos’ta. pic.twitter.com/D3U90aEBul

— Deportes Reports (@DeportesReports) 9 Ιουλίου 2019

Panathinaikos to sign Jimmer Fredette https://t.co/4lxxz7F23x

— Sportando (@Sportando) 9 Ιουλίου 2019



Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα