Έρρικα Πρεζεράκου: Με λυγμούς το συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο (video)

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ το απόγευμα της Παρασκευής (7/8) μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Η ολυμπιονίκης είναι σοβαρά τραυματισμένη στο δεξί της χέρι ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το ένα δάχτυλο από το ένα της χέρι. Τα υπόλοιπα τέσσερα καθίστανται λειτουργικά ωστόσο οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες.

Ένα μεγάλο διαδικτυακό κύμα συμπαράστασης και αγάπης αγκάλιασε την Έρρικα Πρεζεράκου από χθες το απόγευμα, αφού έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε στο χέρι της, όταν έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου

με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της ακρωτηριάσει δυο δάχτυλα.

Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνει το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. «Χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Με έχετε συγκινήσει πολύ με τα μηνύματα και την υποστήριξή σας. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύσκολες ώρες του χειρουργείου

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενόσω βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της και άλλον έναν φίλο τους στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κύθνου. Λόγω αδέξιων χειρισμών του οδηγού, η Έρρικα έπεσε στη θάλασσα και υπέστη ατύχημα καθώς λόγω της προπέλας ακρωτηριάστηκαν δυο δάχτυλα του ενός χεριού της.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές το χειρουργείο ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και οι γιατροί του ΚΑΤ κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν τα δάχτυλά της, τα οποία είχαν κοπεί. Η Έρρικα νοσηλεύεται στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για ένα άσχημο κόψιμο με μικρά ποσοστά επιτυχίας.

H Έρρικα Πρεζεράκου σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον τραυματισμό της Έρρικας Πρεζεράκου, αρκετός κόσμος έσπευσε να της δώσει κουράγιο και δύναμη μέσα από μηνύματα στη σελίδα της στο facebook.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε…

Keywords
Τυχαία Θέματα