Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε μπαρ της Χαλκιδικής – Συνωστισμός για γνωστό ράπερ

«Λουκέτο» έβαλε η Αστυνομία σε γνωστό μπαρ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τα ξημερώματα του Σαββάτου (08/08), λόγω μη τήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό. Πλήθος νεαρών ξεφάντωνε στο πάρτι που ήταν καλεσμένος και τραγουδούσε γνωστός ράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «thestival.gr», το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσε ελέγχους έφτασε στο μπαρ στις τρεις τα ξημερώματα. Διαπίστωσε ότι οι θαμώνες που διασκέδαζαν στο εσωτερικό του καταστήματος ξεπερνούσαν κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Κατόπιν τούτου το κατάστημα σφραγίστηκε για 15 ημέρες, ενώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Νεαρή

που διασκέδαζε στο μπαρ, ανέφερε ότι μετά τις 2:15, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έκλεισαν τις τζαμαρίες και άφησαν ανοιχτή μόνο την κεντρική είσοδο.

Συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορoνοϊού

Εν τω μεταξύ, δύο άτομα, μία Ελληνίδα κι ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν την Παρασκευή (07/08) στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στην Κέρκυρα στη διάρκεια ελέγχων, με τη συμμετοχή κλιμακίου του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι η ιδιοκτήτρια καταστήματος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε την επιχείρηση χωρίς να τηρεί το ποσοστό τετραγωνικών ανά άτομα.

Σε βάρος της επιβλήθηκε, από το Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Κέρκυρας, διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για 15 ημέρες.

Στη δεύτερη περίπτωση στη Ζάκυνθο ο αλλοδαπός συνελήφθη διότι διοργάνωσε υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης ανοιχτών εκδηλώσεων, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊου. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

(πληροφορίες από thestival.gr, naftemporiki.gr)

Φωτογραφία: pixabay

Keywords
Τυχαία Θέματα