Ερωτήματα για το ποιοι και γιατί ενεργοποίησαν το Viber της 44χρονης Ειρήνης (video)

Το ενδεχόμενο το κινητό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη να βρίσκεται στα χέρια κάποιου άλλου άφησε ανοιχτό ο εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων, Ιωάννης Πάσχος στην εκπομπή του Star« Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά τη νέα εξέλιξη ότι κάποιο άγνωστο πρόσωπο ενεργοποίησε τον λογαριασμό που είχε στο Viber η 44χρονη και μάλιστα άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ της.

Δείτε επίσης: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 44χρονης – Άνοιξαν το Viber

της και άλλαξαν φωτογραφία (video)

Αναλυτικότερα, όπως εξήγησε ο κ. Πάσχος στην εκπομπή του Star για να φανεί ότι η Ειρήνη συνδέθηκε στο Viber τότε θα πρέπει κάποιος να μπήκε στην εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης Ειρήνης (εικόνες – video)

Δείτε επίσης: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία

«Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό εφόσον το κινητό τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί; Πιθανόν το κινητό βρίσκεται στα χέρια κάποιου ή κάποιος μπήκε από άλλη συσκευή, εφόσον αυτή είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό Viber της Ειρήνης», είπε ο κ. Πάσχος.

Σε ερώτηση αν η 44χρονη είχε ενεργοποιήσει το Viber μόνο στο κινητό της και όχι σε κάποια άλλη συσκευή, πώς θα μπορούσε κάποιος να μπει στο λογαριασμό της και να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ της ο κ. Πάσχος απάντησε:

«Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το κινητό της. Το Viber έχει μια σύνδεση με την κάρτα sim και αυτό είναι και το id μας στο δίκτυο της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αν λοιπόν κάποιος έχει την κάρτα sim και την τοποθετήσει σε κάποιο κινητό, τότε εφόσον εγκαταστήσει το πρόγραμμα θα μπορεί να μπει στο λογαριασμό της 44χρονης».

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)

Δείτε επίσης: Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης

Στην περίπτωση δε που έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή και σε κάποια άλλη συσκευή, τότε σύμφωνα με τον κ. Πάσχο ακόμα κι αν έχει χαθεί το κινητό, μπορεί να μπει στο Viber από τη νέα αυτή συσκευή.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη μητέρα από το Μεσολόγγι – Τι έδειξε η νεκροψία

Δείτε επίσης: Αδερφός 44χρονης: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε – Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε (video)

Διευκρίνισε ακόμα ότι δεν είναι σύνηθες, αλλά ούτε και περίεργο που ενεργοποιήθηκε το Viber αρκετές μέρες μετά από την εξαφάνιση του κινητού της Ειρήνης, γιατί όπως είπε η συσκευή δεν έχει βρεθεί, πράγμα που σημαίνει πως προφανώς κάποιος την έχει στα χέρια του.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος, η νέα φωτογραφία στο viber της 44χρονης είναι μια φωτογραφία με πρόσωπο από το πολύ άμεσο συγγενικό της περιβάλλον, γεγονός που γεννά ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα