Έρευνα της UEFA για Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται και να ύβρισε τους οπαδούς της Ατλέτικο

Μετά την ευφορία έρχεται ο φόβος της τιμωρίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω των αντιδράσεων του μετά τη μεγάλη πρόκριση της Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League. Με τον πορτογάλο αστέρα να φαίνεται, μάλιστα, να βρίζει τους φιλάθλους των «ροχιμπλάνκος».

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η UEFA, πρόκειται να ξεκινήσει έρευνα, βασισμένη στις τηλεοπτικές

εικόνες, προκειμένου να αναλύσει την χειρονομία (παρόμοια με αυτή του Σιμεόνε στη Μαδρίτη) στον πανηγυρισμό του διάσημου άσου των «ροχιμπλάνκος», μετά το τέλος του ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0), ματς στο οποίο σημείωσε χατ – τρικ, χαρίζοντας στην Γιουβέντους την πρόκριση.

Ο διεθνής επιθετικός, κινδυνεύει με ένα πρόστιμο όπως ο Σιμεόνε, εκτός κι αν η χειρονομία θεωρηθεί ότι απευθύνεται προς τους αντιπάλους οπαδούς. Σε αυτή την περίπτωση η UEFA θα προχωρούσε σε τιμωρία.

Να θυμίσουμε ότι η… κόντρα είχε ξεκινήσει από τον αγώνα στη Μαδρίτη, όταν ο «CR7» έδειξε με τα δάχτυλά του στον κόσμο τα πέντε Champions League, έχοντας ακούσει αποδοκιμασία. Στη συνέχεια του απάντησε και ο πρόεδρος της Ατλέτικο.

Ο πορτογάλος άσος μετά το τέλος του παιχνιδιού ξέφυγε και επειδή ήταν κοντά στους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος», άρχισε να τους αγριοκοιτάζει και να τους βρίζει φωνάζοντας… «Πο@@@@@ς γιοι», κάνοντας και χειρονομία.

Όπως αποκαλύπτει και το παρακάτω βίντεο:

Las reacciones de Cristiano Ronaldo en el triunfo ante el Atlético de Madrid. #NoticiasVamos pic.twitter.com/uhb9HWMpVE

— #Vamos de Movistar+ (@vamos) 13 Μαρτίου 2019



****

Στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι για επιπλέον τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025, θα παραμείνει ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετή επέκταση στο συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, δύο χρόνια μετά την απόκτηση του από τη Μονακό, αντί 52 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος άσος μετρά έως σήμερα 93 συμμετοχές στους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας στο ενεργητικό του 18 γκολ και 21 ασίστ.


****

Σημαντικό πλήγμα δέχθηκε η Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο γάλλος διεθνής επιθετικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν από τους πλέον σταθερούς παίκτες των «μπλαουγκράνα» και είχε εδραιώσει τη θέση του στη 11άδα, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και, σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρωταθλητών Ισπανίας, αναμένεται να μείνει 3 – 4 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Ντεμπελέ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λιόν, ματς στο οποίο πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό, πέτυχε ένα τέρμα, και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Barcelona rule injured Dembele out for up to four weeks https://t.co/IrU41KB3X9 pic.twitter.com/XFnoEDYMFZ

Sports Breaking News (@sportbreaknew) 14 Μαρτίου 2019

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα