Αυτοί είναι οι 23 «εκλεκτοί» του Αναστασιάδη για τα πρώτα ματς των προκριματικών του EURO 2020…

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης και όπως αναμενόταν, εκτός είναι οι τραυματίες Κώστας Μανωλάς, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Απ’ την άλλη, πρεμιέρα κάνει στην εθνική ομάδα ο Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ επιστρέφουν οι Μανώλης Σιώπης, Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός. Μέσα είναι και ο Σπύρος Ρισβάνης. Εκτός έμεινε και ο Ορέστης Καρνέζης,που δεν αγωνίζεται αυτό το διάστημα στη Νάπολι. Δεν κλήθηκε ο Φιορίν Ντουρμισάι διότι δεν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες

για να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 23/3 το Λιχτενστάιν στη Βαντούζ και στις 26/3 την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα.

Οι 23 «εκλεκτοί»: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.

H αποστολή της Εθνικής ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30 (θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος, μετά την κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα παιχνίδια με Λίχτενσταϊν και Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020, μίλησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας τους (Άρης) και τόνισαν πως η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή.

Μανώλης Σιώπης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Βαλεριάνος: «Είναι τιμή και όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα