Έρευνα: Ποια είναι η πιο «ερωτική» πόλη και τι ώρα προτιμούν οι Έλληνες να βλέπουν αισθησιακές ταινίες

Έρευνα γνωστής εταιρίας αισθησιακών ταινιών ανέδειξε ποια πόλη της Ελλάδας έρχεται πρώτη στην παρακολούθηση ερωτικών ταινιών αλλά και τι ποσοστό ανδρών και τι γυναικών τις παρακολουθεί.

Την πρωτιά κατέχει η Καλαμάτα, ακολουθεί η Πάτρα και στην τρίτη θέση είναι η Αθήνα. Σύμφωνα με την επισκεψιμότητα στο web site της Sirina, προκύπτει το συμπέρασμα πως μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση ερωτικών ταινιών είναι οι κατηγορία 25 με 24 χρονών (ανδρών και γυναικών) σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία ηλικίας 18 με 24 χρονών σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Τι ποσοστά γυναικών και τι ποσοστά ανδρών βλέπουν ερωτικές ταινίες;

Το 33% είναι γυναίκες και το 67% άνδρες με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Όσο για τις ώρες που επιλέγουν να δουν ερωτικές ταινίες εδώ θα απορήσετε καθώς το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει ερωτικές ταινίες το μεσημέρι μεταξύ 14.00 και 16.00. Ενώ το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 παρακολουθεί το ποσοστό του 40,73%.

Αλήθεια ποιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας που επιλέγουν να βλέπουν περισσότερο ερωτικές ταινίες στη Sirina; Ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποκάλυψε στο protothema.gr πως είναι ο Αύγουστος!

Σύμφωνα πάντα με το site αισθησιακών ταινιών το 95% των ανδρών που παίρνουν μέρος σε κάστινγκ αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ αντίθετα των 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μάλιστα το 71% των πρωταγωνιστών δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από το σεξ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ποια είναι η μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής πράξης για έναν πορνοστάρ; Είναι οι ώρες και το ρεκόρ κατέχει ένας ηθοποιός που τον αποκαλούν μικρό Νικόλα. Το ρεκόρ οργασμών στις γυναίκες κρατά επάξια η «Κατερίνα» με 29 οργασμούς.

Όσο για το τι τρώνε πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα είναι η μπανάνα, το γιαούρτι με μέλι και οι μπάρες δημητριακών, ενώ καταναλώνονται ακόμη ενεργειακά ποτά και καφέ espresso προφανώς για μεγαλύτερη διάρκεια.

Πηγή: Έρευνα: Ποια είναι η πιο «ερωτική» πόλη και τι ώρα προτιμούν οι Έλληνες να βλέπουν αισθησιακές ταινίες - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα