Έρχεται στην αγορά μοτοσυκλέτα σαν αυτή που έχει ο Πούτιν στην αυτοκινητοπομπή του (video)

Τα νέα οχήματα της ρωσικής προεδρικής αυτοκινητοπομπής έχουν εντυπωσιάσει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο, αλλά αυτό που έχει ενθουσιάσει πολλούς είναι το γεγονός πως και σε λίγο καιρό θα μπορεί κάποιος να αγοράσει μια μοτοσυκλέτα σαν αυτή που θα… έχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Συγκεκριμένα, σαν αυτή που υπάρχει στην αυτοκινητοπομπή του Ρώσου προέδρου. Αυτό γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της Rostec.

Τον προηγούμενο μήνα έκαναν την εμφάνισή τους τόσο στη Μόσχα, όσο και στο Ελσίνκι λιμουζίνες

και σεντάν, στη διάρκεια της συνάντησης κορυφής μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ. Μυστήριο… γεννήθηκε γύρω από το πρότζεκτ για τις μοτοσυκλέτες, που εμφανίστηκαν.

Το τοπίο ξεδιάλυνε ο διευθύνων σύμβουλος της Rostec (κρατική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των μοτοσυκλετών). Ο Σεργκέι Τσεμέζοφ μίλησε στο «Sputnik» και δήλωσε ότι αυτές οι μηχανές αναμένεται να δοθούν προς πώληση στο κοινό. Ανέφερε πως η μοτοσυκλέτα θα διατεθεί στο εμπόριο με την επωνυμία Izh.

Αν και δεν υπόσχεται ότι η μοτοσυκλέτα που θα διατεθεί στην αγορά, θα είναι ολόιδια με εκείνη της ρωσικής προεδρικής αυτοκινητοπομπής, ο Τσεμέζοφ υπογράμμισε ότι θα χρησιμοποιηθεί ο σχεδιασμός και οι τεχνικές λεπτομέρειες που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά «Κορτέζ».

Όπως έγινε γνωστό η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα βγει στην αγορά τόσο της Ρωσίας, όσο και του εξωτερικού, χωρίς να έχει καθοριστεί η τιμή της. Η μοτοσυκλέτα της σειράς «Κορτέζ» έχει μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ. την ώρα, με την Rostec να υπόσχεται ότι θα ξεπεράσει τα πρότυπα των ανταγωνιστών της στο εξωτερικό.

Να αναφέρουμε ότι πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε επί ρωσικού εδάφους και η νέα λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο ρώσος πρόεδρος ήθελε προσωπική «ξενάγηση» για να την… γνωρίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα