Επτά νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Ρωσία, ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Καλούγκα της Ρωσίας, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το λεωφορείο, όπου επέβαιναν παιδιά, ανατράπηκε το πρωί της Κυριακής, κοντά στην πόλη Καλούγκα. Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, το οδόστρωμα ήταν καλυμμένο από χιόνι.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών (EMERCOM), 42 άνθρωποι ανασύρθηκαν μέσα από το λεωφορείο.

Στο όχημα επέβαινε μια ομάδα παιδιών που θα συμμετείχε σε μια συναυλία φιλαρμονικής ορχήστρας.

«Συνολικά 33 θύματα, μεταξύ αυτών 7 νεκροί. Υπάρχουν τέσσερα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου.

Είκοσι έξι άνθρωποι, τα 24 παιδιά, τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, σύμφωνα με την EMERCOM.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της περιφέρειας του Σμολένσκ, 47 άνθρωποι, μεταξύ τους 31 παιδιά, επέβαιναν στο λεωφορείο, που κατευθυνόταν από την πόλη Γιάρτσεβο στην Καλούγκα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Σμολένσκ Αλεξέι Οστρόφσκι, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Emergency workers conduct operations at scene of deadly bus crash#Kaluga region pic.twitter.com/K44OhMgt8U

— Ruptly (@Ruptly) February 3, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα